eBay

12 Favoritter fra eBay!

Jeg elsker å shoppe på eBay, både fordi det er vanvittig billig, men også fordi jeg ofte finner ting som jeg ikke finner i vanlige norske nettbutikker. Selv om det ofte kan være veldig vanskelig å finne de fine kjøpene, i jungelen av rare ting.

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som syns det er vanskelig å finne fine ting, så derfor tenkte jeg å vise dere noen av mine siste favoritter fra eBay! Del gjerne dine favoritter fra eBay i kommentarfeltet :-)


1 - HER  //  2 - HER  //  3 - HER

4 - HER  //  5 - HER  //  6 - HER

7 - HER  //  8 - HER  //  9 - HER

10 - HER  //  11 - HER  //  12 - HER 

 

 

Fant du noe du likte?
 

12 Ting du kan kjøpe på eBay!

Okey, jeg må bare si det; Jeg elsker eBay! Hver gang jeg begynner å titte rundt der, finner jeg alltid så mye fint, og til så sykt lave priser at det er helt utrolig. Siden dere har likt innleggene der jeg legger ut eBay innkjøp tidligere, tenkte jeg å vise dere noen av mine siste funn.

 Her er det flere ting som er bestilt rett hjem i posten for å si det sånn. Blant annet den blå jumpsuiten, den grå vesken nederst og den fluffy nøkkelringen er klikket hjem! Selfielyset har jeg kjøpt for en stund siden, og det er absolutt å anbefale! 


Jumpsuit - HER  /  Genser - HER  /  Putetrekk - HER 

Grå veske med fjær - HER  /  Sminkekost - HER  /  Sminkemappe - HER

Selfielys - HER  /  Telefondeksel - HER  /  Ballongbokstaver - HER 

Ananas deksel - HER  /  Veske med ring - HER  /  Fluffy nøkkelring - HER   

 

 

Hvilke ting likte du best?

Mine siste eBay innkjøp!

Som mange av dere sikkert har fått med dere, så er jeg en stor fan av eBay. Jeg handler alltid masse forskjellige ting der, og jeg elsker hvor billig og geniale ting man kan finne. Spesielt de tingene som er vanskelige å få tak i her i Norge, men som er superlette å få tak i på eBay.

Men, det eneste "problemet" med eBay er et det er en jungel av ting der ute, og det kan fort bli litt vanskelig å finne frem. Derfor tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen av mine siste innkjøp, så dere som er glade i å handle på eBay kan få litt tips om hva dere kan kjøpe!

De produktene som er til hud er forresten fra trygge selgere, som jeg har blitt anbefalt i koreanske kosmetikk grupper på face. 

Gold racoony - Dette er gele "lapper" til å ha under øyne og på kviser. De gir masse fuktighet, elastitet, lysner opp og beroliger. Du finner de HER. Pris; 80,- kr for en pakke med 60 stk til under øynene og 30 stk til kviser. 

Hårbørste - Denne hårbørsten er litt ala det samme som en tangle teezer. Forskjellen er at denne har et håndtak og er derfor lettere å holde i, også er piggene litt hardere så man får litt bedre tak. Du finner den HER. Pris; 20,- kr

Heklet topp - Denne toppen er veldig fin til highwaist shorts. Fordi den må knytes, passer den til flere størrelser. Du finner den HER. Pris: 40,- kr 

Solbriller - Disse solbrillene er så babe! Jeg elsker de! Du finner de HER. Pris: 29,- kr 

Pass: Supersøt rosa passholder. Perfekt nå som sommerferien er rett rundt hjørnet. Du finner den HER. Pris; 8,- kr 

Beauty blendere: Her kan man finne beauty blendere i alle mulige farger. Den største av de er fuktet med vann, så dere kan se hvordan de ser ut når de er klare til bruk. Dere finner de HER. Pris: 8,- kr per stk. 

Sugerør: Ok, er det noe jeg alltid må ha tilgjengelig så er det sugerør i papp. De bruker jeg alltid i kaffen min så jeg slipper å få kaffe rett mot tennene. I tillegg pynter sugerørene opp veldig mye! Du finner mange forskjellige HER. Pris; 12,- kr for 25 stk.  


Skin food - Disse elsker jeg! Dette er et slags plaster man tar over kviser, også forsvinner kvisen nesten helt over natten. Selv sliter jeg en del med kviser, så disse hjelper meg veldig! Du finner de HER. Pris: 38,- kr

Super BB - Dette er en BB creme med god dekkevne. Selv syns jeg den ble litt for grå aktig i fargen, men den passer nok til vanlig hud, da min hud er litt gul. Du finner den HER. Pris: 122,- kr 

Foundation børste - Denne børsten elsker jeg! Den er så sykt smooth og deilig, og påfører foundationen helt flawless. Absolutt å anbefale! Du finner den HER. Pris: 31,- kr
 


Har du kjøpt noen ting fra eBay den siste tiden?

Link de gjerne i kommentarfeltet! Jeg elsker nye eBay tips! 

Mine siste eBay innkjøp!

Som mange av dere vet, har jeg veldig dilla på ebay. Der kjøper alt ifra vipper til kjøkkenutstyr. De har så og si alt man skulle trenge, til en veldig billig penge! Men mitt problem nr 1 er alltid at jeg ikke har peiling på hva man kan få tak i. Det er jo så ekstremt mye der, at de beste kjøpene noen ganger er umumlig å finne.

Derfor tenkte jeg at vi kunne tipse hverandre litt i dette innlegget. Jeg legger ut de siste 9 tingene jeg har kjøpt, og dere kan linke til de siste tingene dere har kjøpt! Så kan vi sjekke ut hverandres kjøp, og handle masse billige ting!


1  /  2  /  3

4  / 5  /  6 

7  /  8  /  9

 

Har du noen kjøp fra eBay du vil dele linken til?
 

 

Stina tester: Mobil linser fra eBay!

Som dere sikkert har fått med dere, er jeg ikke så altfor ivrig på selfies, spesielt til å være blogger. Rett og slett fordi jeg føler bildet blir for zoomet inn. Derfor er vidvinkel linser mye bedre! Og da jeg kom over vidvinkel linser til telefon på eBay, måtte jeg klikke det hjem med en gang! Nå har jeg hatt linsene en liten stund, og fått testet de ut litt. Og jeg må si jeg er imponert. 

I pakken følger det med 2 linser og en klype. For å bruke de skrur man fast den linsen man vil bruke til klypen, og fester klypen over kamerahullet på mobilen. Den passer til begge kameraene på mobilen forresten. Jeg har iPhone5 og den passer den perfekt til. Så lenge du har en telefon som har kameraet øverst så man kan klipse på klypen går det greit. 

Den største linsen som følger med er veldig vidvinkel, og resultatet blir som på bildene over. Veldig zoomet ut, og man får en svart ring rundt fordi det er vidvinkel. Bildene under er det til høyre ikke brukt linse, og til venstre brukt linsen som er minst av de to. Denne linsen er litt mer naturlig, og fungerer perfekt til selfies!

Linsene kan du kjøpe HER, og de koster faktisk bare 27,- kr. Så det er vanvittig billig! I annonsen står det forresten at det er 3 linser, men man må bruke macro og 0,67x wide sammen for at de skal fungere. 

Så folkens, nå er det bare å gå ut og ta masse selfies med vennene deres!Har du testet ut slike linser?

 

 

 

Slik fjerner du svarte prikker (hudormer) fra nesen!

For en liten stund tilbake bestilte jeg en blackhead masque fra eBay, etter en anbefaling fra en leser. Bestilte den selvfølgelig fra Sør-Korea og ikke Kina, haha, har lært litt om forskjellene på kosmetikken nå. Kina kan være skummelt, Sør-Korea er trygt. Anyways. Nå har jeg fått testet ut masken en del, og tenkte jeg kunne skrive en liten anbefaling av den, siden mange av dere var så nysgjerrige på den!

Personlig syns jeg masken fungerte fantastisk bra! Den fjernet nesten alle svarte prikker jeg hadde på nesen, eller hudormer som det egentlig heter. Så denne er genial for dere som sliter med mye hudormer. Det jeg gjør når jeg skal bruke masken er å rense huden helt, og ta ut en god klæsj med kremen. Så smører jeg den utover hele nesen, litt utover kinnet fra nesen, og mellom øyenbrynene og litt over brynene siden jeg har en del porer der. Så lar jeg den virker i ca 10-15 minutter, eller til den er helt tørr. Deretter drar jeg den forsiktig av, til alt er helt borte, også skyller jeg med lunkent/varmt vann. Veldig enkelt og greit!

Masken kan du forresten kjøpe HER fra eBay.

 

Bruker du noe kosmetikk fra eBay du kan anbefale?

 

Mine siste eBay innkjøp!

Siden dere likte ebay haul videoen så godt, tenkte jeg å begynne å legge ut litt mer tips fra ebay fremover. Jeg har blitt helt frelst av det stedet, og handler alt mulig forskjellig der. En ting jeg alltid syns er litt vanskelig er å komme opp med hva man kan kjøpe. Så derfor pleier jeg alltid å søke rundt i grupper og se etter tips fra dere. Det hjelper veldig! Jeg vil tippe jeg ikke er den eneste som syns det er vanskelig å finne frem i ebay jungelen, så derfor har jeg lyst til å legge ut litt "siste innkjøp fra ebay" innlegg fremover. Der jeg viser noen av tingene jeg har klikket hjem den siste tiden, og linker til hvor dere kan kjøpe de. 

Kom gjerne med tips til hva vi alle kan kjøpe på ebay. Gjerne linker og kolleksjoner om dere har det. Elsker å se igjennom det og få tips! 


1. Vipper  /  2. Sovemaske  /  3. Kjede

4. Koreansk blackhead maske  /  5. Øredobber  /  6. Kjede

7. Fitness bånd  /  8. Solbriller  /  9. Hårbørste rensere

 

 

Hva pleier du å handle på ebay?

 

Video: eBay Haul!

De siste månedene har jeg fått helt dilla på eBay. Jeg kjøper alt mulig der, og sparer et tonn av penger versus om jeg skulle handlet inn i Norge. Se noen av mine beste kjøp i videoen under, og del gjerne dine beste kjøp i kommentarfeltet! 

PRODUKTER:

Sminkekoster  /  Korsett  /  Lommebok

Kjede  /  Hårstrikker  /  Bob pin   

Parfyme flakong   /  Sett til å skjære ut frukt

Leppestifter  /  Morgenkåpe  /  Vipper

Øredobber: HER / HER  / HER  / HER

 

 

 

 

 

      


Stina tester: Leppestift fra eBay

For en liten stund tilbake bestilte jeg en hel boks med 12 forskjellige leppestifter. Har alltid vært ganske skeptisk til å kjøpe kosmetikk på eBay, så derfor har jeg testet ut leppestiftene noen ganger før jeg vil anbefale de til dere. Og disse kan jeg absolutt anbefale!

Fargene legger seg veldig pent, og dekker godt, i tillegg holder de seg fine på leppene i noen timer av gangen. Det sykeste er at hele boksen koster kun 43,- kr. Altså, whaaaat? Det er billig det! Nå skal det sies at leppestiftene er litt mindre i størrelse enn vanlige leppestifter, men fordet liksom. Sykt billig!

Boksen med leppestifter finner du forresten HER.


Husker dere forresten leppestiften jeg brukte i videoen "leser hatkommentarer"? Den fikk jeg så mange spørsmål om hvor den var fra, for så mange av dere syntes den var så fin. Vel, det er en av leppestiftene i denne boksen! 

Hvilken farge likte du best?

 

 
Nye innkjøp fra eBay!

For noen dager siden bestilte jeg en hel haug med ting fra eBay. Altså, den nettsiden der. Der kan man sitte og bestille ting i evigheten, og med tanke på at jeg bestilte over 70 pakker, var det nesten akkurat det jeg gjorde også.. Haha! Jeg elsker at alt er så innmari billig. Her snakker vi kun en dollar (8,- kr) for de fleste ting. Så nå har jeg hamstret inn alt ifra hårstrikker til maskara og pepperkakeformer. Det eneste som er litt kjipt med eBay er at frakten som regel er 2-3 uker, og noen ganger enda lengre. Men, det er virkelig verdt ventetiden når man får tingene så billig!

Tenkte jeg kunne vise noen av tingene jeg handlet på eBay, så får dere noen idèer til hva man kan handle der. For det syns jeg at alltid er så vanskelig. Det er så altfor mye fint å handle, at man ikke aner hvor man skal starte. Linker ligger nederst i innlegget! 


Hårsmykke  /  Maskara  / Mobildeksel

Leppestift  /  Grønn leppestift (som blir rød)  / Øredobber

Øyenskygger  / Navelpiercing  / Armbånd

 

 

Hva pleier du å handle på eBay?
Kom gjerne med tips til ting man kan få tak i billig! 

Stina tester: Vipper fra Ebay

For litt siden fikk jeg et lite ebay kick og bestilte 70 par med vipper. Ja, du leste riktig. 70 par! De sykeste var at det kun kostet under 200 kroner. Rimelig sykt! Noen av vippene kostet det 13,- kr for et tipakning med vipper. Altså, 1,3 kr per vippepar. Uæææh, billig! Jeg bestilte litt forskjellige for å få testet ut om de var bra, pluss at jeg liker å kunne mikse mellom hvilke vipper jeg bruker. 

Det som er ganske drøyt er at vippene var faktisk sykt bra. Det sitter som et skudd og ser like fine ut i virkeligheten som på bildet. Som dere kanskje har fått med dere så bruker jeg veldig mye vipper, rett og slett fordi mine naturlige vipper og jeg er litt fiender. Jeg får de aldri til å bli fine nok. Så derfor bruker jeg heller vipperemser. Mye finere og lettere å bruke enn å stuke med maskara i gud vet hvor lang tid. 

Men å bruke vipper hver eneste dag er jo ganske dyrt, spesielt når det vanligvis koster 70,- kr per par, så det at vippene fra ebay er så billige gjør meg nesten litt overlykkelig *white girl happiness*. Haha! Tipper jeg ikke er den eneste som liker å bruke vipper, uten å blakke meg helt ut. Så derfor vil jeg tipse dere om disse vippene. Det letteste du kan gjøre når du skal handle vipper er rett og slett å søke "false eyelashes" på ebay, også popper det opp mange forskjellige å velge mellom. 

Vil anbefale dere å velge vipper som har gjennomsiktig gummibånd, og ikke sånt svart. De vippene som har gjennomsiktig bånd sitter veldig naturlig og bøyer seg fint etter øynene, og sitter ekstra godt på plass. De med svart bånd er ofte veldig stive og vanskelig å få til å sitte godt siden de ikke vil bøyes etter øynene. 

På bildene bruker jeg vippene som er nederst på bildet av vippene. Vippene som ligger i rosa boks finner du HER, vippene i midten finner du HER, og vippene nederst finner du HERBruker du ekstra vipper?

Ebay Guide - Mine beste tips!

På Ebay finnes det et hav av billige kupp. Du kan finne så og si alt du måtte se lete etter. Selv handler jeg ofte småting på ebay. Alt ifra mobildeksler, til smykker og vipper. Å handle på ebay er som regel null stress, men det er noen kjøreregler jeg alltid følger, for å finne de beste kuppene. Disse "reglene" skal jeg dele med dere nå!Det alle første du må gjøre, om du ikke har handlet på ebay eller andre nettsteder før, er å opprette en konto hos paypal.com. Det gjør at betalingen blir trygg og det blir ikke trekt mer penger enn det skal fra kortet ditt.

Deretter må du lage en brukerkonto på ebay. 

La oss starte. Det første jeg alltid gjør når jeg går inn på ebay.com er at jeg skriver inn hva jeg vil ha tak i, i søkefeltet. Her prøver jeg å skrive så spesifisert som mulig, for å få best søkeresultat. Deretter trykker jeg på "search". 

Da kommer det opp en haug med søkeresultater. Det første jeg gjør da er å krysse av på "new" under "condition". For å få et produkt som er ubrukt. 

Deretter trykker jeg på "buy it now". Du kan også handle på "auction", men da må du ofte vente litt, og det er ikke så mye penger å spare hvis du bare skal kjøpe småting. Skal du kjøpe noe veldig spesifikt, kan du godt ha på "all listings" istedenfor. 

Deretter huker jeg at på "free international shipping". Dette kan være smart så du slipper at produktet plutselig blir mye dyrere. Om du skal kjøpe noe veldig spesifikt er ikke dette noe vits i å huke av. 

Deretter finner jeg det produktet jeg liker. Sjekker alltid at det er en "top-rated seller". Og at jeg får den billigste prisen. Ofte ligger de samme produktene ute fra forskjellige selgere, så hvis du bruker et par minutter ekstra på og sjekke prisene, kan du spare noen kroner. 

Deretter velger jeg ut det mobildekselet jeg ønsker. 

Krysser av på mobilmodellen jeg har. 

Og velger "buy it now". Det er også noen produkter som du kan velge "Add to cart". Da legger du produktet i vognen, og du kan velge ut flere produkter som du kan betale for samtidig.

Deretter endrer jeg addressen min under "change address" og velger "pay with paypal". Her får du også vite når produktet ankommer i posten. Trykk på "continue". 

Så logger du inn på paypal kontoen din.

Sjekker at leveringsaddressen og kontaktinformasjonen er riktig. (jeg har skjult min info siden jeg legger dette ut på bloggen). Trykk på "bekreft og betal"

Nå er kjøpet ferdig, og du får frem kvitteringen ved å trykke på "view and print your order details". Du får også kvittering på email. Håper du lærte hvordan du enkelt og trygt kan handle på ebay. Følger du disse kjørereglene blir handleopplevelsen din mye bedre! 

Pleier du å handle på ebay? Og hva handler du?

hits