hits

Om meg

7 Ting jeg er livredd for

Jeg er et ganske lettskremt menneske, som er redd for mange ting. En ting dere garantert vet om er frykten min for fugler og føtter. To ting jeg bare ikke takler. Haha! Men det er ikke bare de to tingene er jeg er redd for, det er også disse tingene;

Berg og dalbaner - Sist jeg tok en berg og dalbane fikk jeg så panikkanfall at jeg var sikker på at jeg skulle dø. Personalet måtte hjelpe meg ut av karusellen og se til at det gikk bra med meg, fordi jeg fikk så panikkanfall.. Så det sier jo sitt. Siden den gang har jeg tatt pariserhjulet i Oslo én gang og jeg var livredd. Jeg har alltid vært litt pysete på slike ting, men de siste årene har det virkelig tatt kaka.

Hester - Jeg er livredd for hester. De er så store og skumle, og jeg fatter ikke hvordan folk tørr å sette seg opp på de og ri avgårde. Det er typ 700 kg med ville hestekrefter som kan steile når som helst og gjøre at du brekker nakken. Hater når det går politihester i Karl Johan, for de er mye større enn vanlige hester og 20x mer skumle.

Lastebiler - Da jeg tok billappen lærte jeg hvor stor blindsone en lastebil har. Den ser deg faktisk ikke om du ligger på siden av den. Har faktisk holdt på å bli påkjørt av en lastebil en gang den prøvde å legge seg i venstrefilen og den ikke så at jeg lå inntil den. Har aldri gasset på så fort om hatt så høy puls som da.

Dårlige sjåfører - I trafikken er jeg generelt redd for de fleste, for jeg vet hvor mange som kjører i fylla, trøtte eller ikke har nok peiling på bil. Etter å ha blitt påkjørt av en 97 år gammel mann og en dame som ikke forstod norske kjøreregler har jeg innsett det at alle ikke er like trygge i trafikken. Så når jeg er ute og kjører stoler jeg aldri på at folk faktisk skal holde seg til reglene. 

Være hjemme alene - Jeg er hakket mer paranoid enn hva man burde være, og derfor blir jeg alltid livredd når jeg er hjemme alene. Jeg er sånn at jeg sitter klar med alarmknappen i tilfelle noe som helst skulle skje. Har aldri trengt å bruke den, men er så glad jeg har den. Haha! 

Fisker - Jeg hater å bade på steder der det er fisk. Hvilket er de fleste steder.. Jeg er så redd for at en fisk skal bite meg, og hvis jeg kjenner noe som helst i vannet piler jeg rett opp igjen.

Glemme å låse bildøren - Altså, antallet ganger jeg har løpt panisk tilbake til bilen i frykt for at jeg har glemt å låse den, er ubeskrivelig mange. Det er nesten flaut. Jeg må alltid si til meg selv høylytt "bekreftet låst", om ikke stresser jeg over at den kan være ulåst. Jeg har faktisk aldri glemt å låse den..

 

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

10 Spørsmål og svar! Drømmejobben, Mareritt, Hoppe i fallskjerm ++

Reklame | Nelly

Drømmejobben, sånn egentlig?
- Jeg er så heldig at jeg kan si at jeg har drømmejobben. Ville jo vært superrart å jobbe så hardt i mange år for noe som ikke er drømmejobben? Det hadde jeg aldri giddet. Hehe! Blogging og YouTube er virkelig helt fantastisk å jobbe med, og det å kunne nå ut til så mange mennesker hver dag er helt fantastisk.

KJOLE HER
 

Det meste avslappende stedet du har reist til?
- Gran Canaria. Per Fredrik og jeg har reist til det samme hotellet på Gran Canaria tre ganger det siste året, og det er ikke uten grunn. Det er helt nydelig der, og så avslappende og deilig. Savner det alltid så fort jeg reiser derfra!

 

Beste måten å starte dagen på?
- Våkne opp av meg selv 06:00. Gå en tur med Chloe, ta en lang varm dusj, spise havregrøt og se på videoer av Shane Dawson (de er sykt morsomme!). Prøver å alltid gjøre de tingene hver morgen. Å våkne av meg selv 06:00 er litt vanskeligere derimot.. Kommer jeg igang på denne måten er dagen sikret å bli en suksessfull dag! 

 

Hvilken filmsjanger er din favoritt?
- Komedie. Jeg elsker å se filmer som får meg til å le. En god latter forlenger jo livet, eller hva? Jeg liker å fylle livet med positive ting, og da er komedier helt fantastiske. 

 

Hoppe i fallskjerm eller i strikk? 
- Nei takk begge deler! Jeg ville aldri gjort noen av delene. Om jeg derimot var helt nødt til å velge tror jeg at jeg ville valgt fallskjerm. Er livredd for å knekke nakken av å hoppe i strikk. Selv om det å hoppe ut fra et fly ikke akkurat frister det heller. Men da får man i alle fall opplevd vektløshet da. Haha!

 

Noe andre mennesker digger, men du ikke forstår?
- Lakris og generelt salt godteri. Sånne sure padder er vel noe av det verste du kan gi meg. Jeg hater det! Skjønner ikke hvordan så mange kan like det der. 


Hva holder deg våken om nettene?
- Det kan være to ting. Enten så er jeg helt overgira på et jobbprosjekt som jeg ikke klarer å legge fra meg. Eller så kan det være frykten for mareritt. Jeg har i perioder mareritt hver eneste natt og det er helt jævlig. Det har roet seg veldig ned de siste par årene. Men jeg husker en gang jeg bodde på Frogner at det var så ille at jeg ikke turte å sove, så jeg holdt meg våken i sånn 30 timer før jeg til slutt bare sovnet. Mareritt suger så hardt.

 

Noe du gjør men du burde slutte med?
- Jeg er ikke så veldig flink til å være strukturert. Eller, jeg er helt ærlig sjukt dårlig på det. Så jeg må virkelig slutte å surre når det kommer til mange jobbting og få skikkelig rutiner. Hehe! 

KJOLE HER
 

Hvilken filmtittel beskriver deg best?
- Legally blonde. Haha, neida! Sassy pants er den som passer meg best. Har ikke sett filmen, men jeg er super sassy så jeg føler den passer perfekt til meg. 

 

Hvilket talent ønsker du deg?
- Jeg føler at de talentene jeg faktisk vil ha har jeg allerede jobbet på å bli flink på. Men superkrefter derimot, omg. Hadde vært så gøy å kunne kommunisere med Chloe, fly og lese tankene til andre! 

 

Takk for lån av listen Kristina 💗🌟

 

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

Ungdomstiden min var vanskelig

I forrige uke var jeg hjemme hos foreldrene mine for å hente en del gamle ting. Ting som det ligger mye minner bak, og som jeg syns er koselig å ha liggende på loftet her hjemme så jeg kan mimre iblant.

For å hente tingene måtte jeg se igjennom veldig mange gamle ting, og det var så rart. Det er merkelig hvor mye minner og følelser det bringer tilbake når man ser igjennom gamle ting. Siden jeg først var på mimrestien tok jeg meg en tur rundt i nabolaget for å se hvordan ting så ut nå. Jeg har nesten ikke vært rundt der etter at jeg flyttet for 4 år siden. De siste årene jeg bodde hjemme pendlet jeg mye og var nesten ikke rundt i Hokksund, så det er mange år siden jeg har vært rundt der. Mye hadde forandret seg, men det var også mye som var helt likt. Det var rart å kjøre forbi husene jeg har gått forbi tusenvis av ganger på vei hjem fra skolen.

Det siste stedet jeg kjørte innom var ved en skog som ligger ved foreldrene mine. Der er det helt magisk vakkert, med både fossefall og skog. Da jeg var yngre gikk jeg dit ofte. Det var stedet jeg gikk når jeg trengte å være alene og tenke. Ungdomstiden kan være vanskelig for mange, og min var intet unntak. Så det ble mange turer dit.

Jeg har vel ikke gått ned dit på sikkert 10 år, og når jeg gikk dit kjente jeg bare en strøm av gamle følelser dukke opp. Jeg husket plutselig hvordan ungdomstiden faktisk var, og hvor mye dritt jeg gikk igjennom. Det var rart og litt vondt å gå dit, men det er så deilig å vite at ting ordnet seg så bra for meg. Nå lever jeg jo et drømmeliv som jeg aldri hadde trodd at jeg noensinne skulle få, og jeg føler meg så heldig. Noen ganger er det deilig å minne seg selv på hvor langt man faktisk har kommet. 

🍀

 

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

5 Rare uvaner jeg har

annonse ⎟ annonselenke nelly

Kjøleskapet - Jeg må alltid ha alt stående helt perfekt på rad og rekke i kjøleskapet. Her snakker vi etikettene stående frem, alt i perfekt linjer, og ingenting ligger tilfeldig rundt. Jeg får helt fnatt hvis kjøleskapet plutselig blir stappet fullt av masse mat uten at det blir satt riktig inn. Mulig jeg har et snev av ocd.. 

KJOLE HER

Tid - Jeg har blitt så dårlig på det å beregne tid og jeg som alltid var 15 minutter for tidlig til avtaler, er derimot alltid 5 minutter for sen til ting. Tror det kan være fordi jeg har fått bil, for da tenker jeg at jeg bare kjører inn tiden, også glemmer jeg hvor lang tid det tar å parkere. Når jeg tok kollektivt visste jeg at det kunne bli forsinket så da var jeg heller alltid litt ekstra tidlig ute.

Sofaen - Om jeg setter meg ned på sofaen for å spise frokost eller lunsj kan du banne på at jeg sovner. Hver eneste gang jeg setter meg ned der for å spise blir jeg bare trøttere og trøttere, og vips så har det gått 2 timer og jeg våkner opp helt i tåka. Det sykeste er at jeg nesten aldri er trøtt når jeg setter meg ned der engang. Jeg kan være helt våken og opplagt, men om jeg setter meg ned der kan du banne på at jeg sovner.

KJOLE HER

Mail - Jeg er typ verdens dårligste til å svare på mail. Hvilket er veldig dumt i min bransje, da ekstremt store deler av jobben min er å snakke med kunder og nettverk. Men jeg får så mange mail hver dag at det ender opp med å bli et evig kaos jeg aldri kommer meg a jour med..

I siste liten - Helt siden jeg var liten har jeg vært en "i siste liten" type person. Jeg prokrastinerer helt til jeg er nødt til å faktisk gjøre det, og da gjør jeg ting unna i en fei. Sånn som dette innlegget burde jeg jo skrevet mye tidligere i dag, men neida, nå er klokke snart 21 og jeg blogger.. Jeg må ta et anti-prokrastineringskurs eller noe, for dette er så kjipt!

 

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

7 Ting dere ikke vet om meg

Jeg tror ikke på ulykke - Å knuse et speil eller drepe en edderkopp betyr jo egentlig ulykke, men ikke for meg. Jeg tror rett og slett ikke på ting som betyr ulykke. Hvorfor skal jeg gidde å tro på det liksom? Lykke derimot tror jeg på. Men ulykke er så negativt så det nekter jeg å tro på. Jeg tenker at ulykke skjer om man sier til seg selv at det kommer til å skje. 

Hvitt papir - Dette kommer til å høres super sært ut, men jeg takler ikke brunt / beige papir. Slik har jeg vært helt siden jeg var liten. Dere vet de notat arkene man fikk til å kladde på under prøver på skolen? De nektet jeg å ta i. Jeg hater de så hardt. Haha! Jeg hadde alltid med egne hvite ark som jeg kunne bruke, fordi jeg rett og slett ikke takler å ta på de brun-beige arkene.

Pocket bøker er virkelig noe jeg ikke liker, da de alltid har det bruke arket. Jeg har lest noen få pocket bøker, men det er virkelig ikke mange. Når bøker har hvitt og tykt ark derimot, da blir jeg glad helt inn til hjerterota. Fun fact; tok buss og trikk i 2,5 timer en gang bare for å kjøpe en notatbok som hadde riktig type papir. Jepp, jeg vet det; helt weirdo shit. 

Hater å sende meldinger - Jeg hater å sende sms med folk hvis det er over lengre tid, altså over 15-20 minutter. Lange samtaler på sms frem og tilbake får jeg helt hetta av. Både fordi det tar lang tid og fordi jeg hater å skrive meldinger. Jeg plukker heller opp telefonen og ringer et menneske i 5 minutter, så begge får sagt alt de trenger enn å sende 100 sms frem og tilbake. Haha! De få gangene jeg må sende sms til folk ender jeg oftest opp med å sende talemeldinger. Skrivingen min sparer jeg heller til bloggen. 

Mister aldri ting - Jeg har aldri mistet en lommebok, telefon, sykkel, eller noe som helst viktig. Jeg er alltid veldig påpasselig på å sjekke at jeg har husket alle tingene mine når jeg for eksempel skal gå av et tog eller er ferdig på en restaurant. Jeg er den som sjekker oppå stoler, under bord og overalt for å trippelsjekke at alt alltid er husket. Veldig kjekt både for meg og venner. Aner ikke hvor mange telefoner jeg har reddet venninner fra å miste.. 

Perfeksjonist - Når jeg først skal gjøre noe, gjør jeg det helt til perfeksjon. Noe i midten klarer jeg ikke. Det er positivt at ting blir fint, meeen det ender ofte opp med at man ikke får gjort så mye siden alt alltid skal bli helt perfekt.. 

Jeg fryser alltid - Uansett om det er vinter eller sommer; jeg fryser. Jeg tror alltid at jeg kler meg varmt nok, også tar jeg nesten alltid feil. Jeg hater å ha på altfor mye klær, så det er nok en grunn til at jeg feilberegner en del, hvilket er veldig kjipt. 

Ekstremt fort rørt - Jeg blir veldig fort rørt av ting og senest i dag tidlig var jeg på gråten da jeg så en video av Shane Dawson der han lærte en blind jente å kjøre bil (på en parkeringsplass). Jeg blir så rørt når jeg ser slike gode og søte ting. Modern family er vel den serien jeg nesten alltid blir på gråten av, fordi det alltid skjer noe helt herlig. 

 

Noe vi har til felles? 😊💗

Inntekt, Barn, Silikon, Vekt - Svar på spørsmål!

Det er noen spørsmål som jeg alltid får av dere som følger meg. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne svare på de mest stilte spørsmålene i et innlegg! Da får dere svar på spørsmålene på en og samme gang. Hehe! 

Når skal vi få barn?
- Barn er noe vi har lyst til å vente med noen år. Vi har begge lyst til å ha en veldig stor egenkapital, så vi ikke trenger å tenke på økonomien i tillegg til det å faktisk få barna. Også har vi jo lyst til å oppleve mye mer av verden før vi slår oss ned og får barn. Selv har jeg lyst til å vente til jeg er sånn 27 år før jeg får barn. Men vi får jo se! Plutselig ombestemmer vi oss, og føler oss klare for det! 

Hvor mye tjener jeg?
- Det varierer veldig fra måned til måned. Om sommeren da ingen annonserer tjener jeg veldig lite i forhold til andre måneder. Da kan lønnen min ligge på 35'000,- kr. Mens andre måneder kan den ligge på nesten 150'000,- kr. Så som dere skjønner, så varierer det veldig! Jeg har rett og slett ikke noe fasit på hvor mye jeg faktisk tjener, siden det varierer så utrolig mye.

 

Har jeg tatt silikon?
- Dette har det vært spekulasjoner om i åresvis, og jeg har svart på dette spørsmålet ekstremt mange ganger. Nei, jeg har ikke silikon. Hadde jeg hatt det, hadde jeg sagt det. Det eneste kosmetiske eller hva det heter for noe, som jeg har gjort er å ta Restylane i leppene og botox i panna.

Hvor høy er jeg, og hvor mye veier jeg?
- Jeg er 160 cm, så jeg er ikke akkurat den høyeste jenta. Liten funfact, men det er sykt mange av oss bloggene som er akkurat rundt 160 cm. Hehe! Sist jeg veide meg stod det 46 kg på vekten. 

 

Det var svar på litt forskjellige ting som jeg ofte får spørsmål om. Håper dere fikk svar på ting som dere lurte på! 💗 

5 Ting du ikke visste om meg!

inneholder reklame

⭐️ Visualiserende - Jeg er veldig glad i å ha ting visualisert. Jeg tipset jo dere for en stund siden om hvordan jeg organiserer alt jeg er nødt til å gjøre. Da skrev jeg opp alt jeg måtte gjøre på post-it lapper og hang de opp i rangert rekkefølge på en tavle. Slik er jeg med så mange forskjellige ting! Jeg elsker å faktisk kunne enkelt se hva jeg er nødt til å gjøre, hvilke mål jeg har satt for meg selv, osv. 

CHOKER - HER

⭐️ Elsker excel - Excel er seriøst det programmet med unntak av google chrome, som jeg bruker mest på mac'en min. Det er så enkelt og oversiktlig, også gjør det at jeg får mye mer oversikt over alle mulige tall. Jeg er veldig mattenerd og elsker å ha oversikt på alle mulige tall, så da er excel tha shit! 

⭐️ Med en gang - Hvis jeg først får en tanke om at jeg virkelig må gjøre noe, så gjør jeg det med en gang. Et godt eksempel på dette er da jeg bodde i kollektiv og hadde kjøpt klesoppheng. Jeg var tilbake fra IKEA i 22 tiden, og de fleste ville vel satt opp opphenget dagen etter. Vel, jeg klarte ikke å vente, så jeg holdt heller på til klokken var 3 på natten så jeg kunne bli helt ferdig med det... 

⭐️ Spontan - Jeg er veldig spontan av meg. Jeg er en sånn person som kan booke en reise også dra avgårde neste dag. Da Per Fredrik og jeg dro til Finland i oktober fikk vi forespørselen 3 timer før vi måtte dra hjemmefra. Altså, da er man virkelig spontane! 

⭐️ Kjapp - En ting som jeg uten tvil har arvet av moren min er effektiviteten min.Uansett hva jeg skal gjøre, må jeg alltid gjøre det så kjapt som mulig. Om jeg for eksempel skal ta ut og inn av oppvaskmaskinen må jeg sende Per Fredrik rett ut av kjøkkenet, om ikke flyr jeg han rett ned. Så fort går det unna! Haha! Jeg klarer heller aldri å gå sakte, eller skrive sakte. Alt jeg gjør må jeg gjøre så effektivt som mulig, hvis ikke så blir jeg helt stressa oppe i hodet mitt. Jeg får helt fnatt hvis jeg må gjøre noe sakte eller gå med noen som går skikkelig sakte. Det takler jeg faktisk ikke. Haha! 

⭐️💗⭐️

7 Ting du ikke vet om meg

Etter å ha blogget i 7 år og delt så og si det meste av alt fra hverdagen min, til mine sminkeinteresser og til mine dypere tanker er det ekstremt mye som er delt med dere. Men nå tenkte jeg å fortelle dere noen ting som dere kanskje ikke vet om meg. For å være helt ærlig har jeg skrevet over 4000 innlegg, så det er ikke lett å si om jeg har sagt disse tingene før eller ei. Men jeg tipper de fleste av tingene er nye for dere! So lets go! 

- Jeg snakker flytende svensk. Har aldri tenkt over at jeg er noe spesielt god til å snakke svensk før jeg det siste året, da jeg har begynt å jobbe med en del svenske mennesker. Siden svensker nesten ikke forstår norsk, så slår jeg alltid over på svensk når jeg snakker med de. De blir alltid overrasket over hvor flink jeg er i svensk, og begynner plutselig å tro at jeg faktisk er svensk. Så det er tydeligvis hvor flink jeg er i språket. Hehe! Kan snakke både skåne dialekt og Stockholm dialekt, til tross for at jeg kun har vært i Gøteborg et par ganger og på Svinesund.

- Jeg elsker å holde på med tall, og et av mine favorittfag på skolen var matte. 

- Da jeg var liten drømte jeg alltid om å bli superstjerne. Ikke popstjerne, men superstjerne. Hva enn det er?

- Jeg har vært i 18 land og øyer; Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, England, Frankrike, Gran Canaria, Tenerife, Portugal, Rhodos, Kos, Athen, Ios, Kreta, Tyrkia, Østerrike, Kypros og Italia. 

- Helt fra jeg var liten har jeg elsket å ta bilder og spare på de i album. Husker jeg tok bilder av alt mulig. Alt fra før og etter bilder av rommet mitt da jeg skulle rydde det, til selfies og bilder av blomster i hagen. Her snakker vi meg som 10 åring. Haha!

- Jeg fikk billappen på samme dato som moren min, bare 30 år senere. Sykeste er at det var ikke planlagt engang. Vi fant det ut ved en tilfeldighet da jeg satt og så på førerkortene våre.

- Jeg har ingen planer om å "age with grace" eller hva de kaller det, når man nekter å holde holde seg ung. Jeg har planer om å sitte med hair extensions og ansiktet fullt av botox på gamlehjemmet. Skjer ikke at jeg gidder å bare la meg forfalle, når det finnes så mange ting man kan bruke for å holde på ungdommen. Hehe! 
Noe du ikke visste fra før?

10 Ting jeg lærte i 2016

// reklamelinker

På morgenen i dag klikket jeg meg igjennom noen av mine favorittblogger, slik jeg ofte gjør om morgenen. Det var et innlegg som fikk meg til å tenke litt ekstra. Dette var et innlegg en bloggvenninne, Eirin, hadde skrevet. Det handlet om hva hun hadde lært i 2016. Dette fikk meg til å tenke: hva har jeg lært i 2016? 

Så i dette innlegget har jeg lyst til å reflektere mye over året som har gått, og hva jeg sitter igjen med av kunnskap og erfaringer. ✨ Hus. Jeg lærte så utrolig mye av prosessen med å kjøpe hus sammen med Per Fredrik. Jeg lærte mye om låneting, interiør (som har blitt en stor interesse!), og også hvor fantastisk det å ha sitt eget hus og ikke bare leie en leilighet. 

 

✨ Søvn. En av tingene jeg slet mye med i 2016 var søvnen. Jeg var så utrolig mye slapp og trett, og skjønte ikke hvorfor det var slik. Helt til jeg innså at det kaaanskje hadde noe med søvnrutinene mine å gjøre. Etter at jeg begynte å stå opp i 07 tiden og kun sove 6,5-7 timer hver natt føler jeg meg som et nytt menneske. Jeg har endelig energi igjen, og klarer å tenke klart!


✨ Trening. I 2016 brukte jeg mye tid i starten av året på å pendle frem og tilbake til Sandefjord for å være med Per Fredrik, vi brukte også mye tid i starten av året på å se etter hus. Oppe i alt dette fikk jeg ikke nok tid til å trene slik jeg ville, så da ble det til at jeg sluntret mye unna. Jeg trente litt nå og da, men jeg kom meg aldri inn i gode rutiner og treningen ble altfor sjeldent. Det var virkelig ikke bra for kroppen. Nå har jeg blitt så ufattelig svak at det er helt flaut! I tillegg er nakken min skikkelig pain, fordi jeg ikke trente nok. Så i 2017 er det full skjerpings. 

 

✨ Negative kommentarer. I slutten av sommeren i 2016 ble jeg så lei negative kommentarer, og generelt bare det at alle skulle hele tiden mene noe om meg. Så i hele september skrudd jeg av kommentarer, og blokkerte alt ute. Jeg hadde et enormt stort savn med å kunne kommunisere med dere, så etter en måned  hadde jeg fått drittkommentarene såpass på avstand at jeg endelig klarte å åpne kommentarfeltet igjen.

Etter denne perioden lærte jeg virkelig hvor mye jeg setter pris på kommentarene deres. Å blogge uten å kunne kommunisere med dere føltes helt tomt ut. I tillegg lærte jeg at jeg bare må slette drittkommentarer før jeg i det hele tatt rekker å lese dem, og bare gå videre. Ikke la det irritere meg eller gjøre at jeg blir trist. 
 

✨ Alkohol. I året som gikk var jeg på en flere fester, der jeg var helt edru, og jeg lærte virkelig at det å være edru er så mye bedre enn å drikke. Jeg trenger virkelig ikke alkohol for å ha det gøy. I tillegg slipper jeg å kaste bort tid på å være fyllesyk. Jeg har så mange mål i livet som jeg vil nå, og da har jeg ingen tid til å være fyllesyk. 

 

✨ Hund. I september 2016 fikk vi Chloe, og det har lært meg så mye. Å få en så liten hund, er nesten som å få en liten baby. Man får så mye ansvar og føler en helt merkelig og spesiell kjærlighet til den lille.

 

✨ Venner. Noe jeg absolutt lærte i året som gikk er hvor viktig venner er for meg. I tillegg hvem som var de ekte venninnene. I min bransje er det dessverre mange som vil kun bli venner for å smiske seg inn på bloggen, for å lesere på sin egen blogg. Ganske kvalmt egentlig. Spesielt når disse personene får deg til å tro at du er en veldig nær venn av de.

Men når de bitcher og blir sure fordi jeg ikke linket de, da jeg hadde vært med de, blinket det en varsellampe som virkelig fikk meg til å åpne øynene. Det er så vanskelig men også lett å se hvem de ekte vennene er. Og jeg føler jeg endelig sitter igjen med venninner som er så fantastiske! 

✨ Kvalitet før kvantitet. I løpet av året som gikk lærte jeg viktigheten av kvalitet på bloggen, før kvantitet. Det er så mye viktigere for meg å legge en del ekstra tid i hvert innlegg, så de bildene blir fine å se på og inspirerende, og at jeg også legger mye tid i skrivingen. Å bare slenge ut noe, for å legge ut noe fungerer aldri i lengden, og det er jeg såååå ferdig med. 

 

✨ Hagearbeid. Etter at vi flyttet i hus fikk jeg endelig hage, og det har jeg ikke hatt etter at jeg flyttet ut fra moren og faren min, og da var jo hagen mamma sin. Så det å få egen hage var veldig stas! Jeg lærte virkelig hvor mye jobb det er å vedlikeholde alt sammen. Blomster må vannes, gresset må klippes, ugress må lukes, og det er generelt mye som må gjøres. Men det var så gøy! I tillegg er det jo så fint å kunne pynte med blomster fra egen hage.

Til sommeren frister det å kjøpe drivhus som jeg kan lage urter og grønnsaker i. Men det må jeg nesten se litt ann! Men det hadde jo vært veldig deilig å kunne laget salater med mat fra egen hage. Husker veldig godt hvor mye bedre maten smakte når det kom fra drivhuset til mamma, versus kjøpt fra butikken. 

✨ Oslo vs liten by. Å flytte fra Oslo til Sandefjord var en ganske ekstrem forskjell. Jeg gikk fra å bo midt i smørøyet i Oslo, med alt av butikker og cafeer rett utenfor der jeg bodde. Men jeg ble også veldig sliten av at det alltid var mennesker rundt meg. Til og med når jeg var hjemme følte jeg ikke at jeg var alene, fordi jeg hele tiden hørte naboene.

For meg som har vokst opp på bygda i Hokksund, hvor man bare kunne ta seg en tur i skogen, så var det ikke et menneske å se på mils avstand, ble dette veldig mye for meg å takle. Så fort vi flyttet til Sandefjord kjente jeg at jeg fikk så vanvittig mye mer ro i sjelen. Jeg kjente ikke et konstant press, og jeg kunne heller dra ut og gjøre ting når jeg selv ville, versus å føle at det alltid var der slik som i Oslo. Så selv om jeg alltid hadde drømt om å bo i Oslo, og jeg fortsatt elsker å være i Oslo. Så lærte jeg at Oslo ikke er et sted jeg vil bo, men heller kun besøke. 

 

 

Hva har du lært i året som gikk?

 

 

✨ SHOP LOOKEN ✨

8 Ting dere ikke vet om meg

♥ Noen ganger får jeg litt angst av at jeg plutselig er voksen. Det er liksom så mye ansvar man har. Regninger og huslån må betales, middag må lages, klærne må man vaske selv, og hus må man holde ryddig. For ikke å snakke om at alle behandler meg som en voksen, så da blir det liksom dobbelt opp med ansvar, fordi andre forventer at man takler ting. 

♥ Ofte kan jeg sitte typ 4 timer for å jobbe med en ide til et blogginnlegg. Det hender at jeg får så skrivesperre at jeg holder på å bli gal. Men som regel løsner det etter mange timers irritasjon.

♥ Jeg er veldig surrete når det kommer til å kjøre til steder. Aner ikke hvor mange ganger jeg for eksempel har kjørt Victoria hjem, og hver eneste gang må jeg spørre hvor jeg skal svinge inn på veien. Eller hvor mange ganger jeg må ta på google maps i Oslo, for å finne steder jeg har kjørt til 2925 ganger før. Altså, er det mulig?

♥ Jeg er ekstremt glad i godteri. Nå har jeg endelig klart å holde godterispisingen under kontroll. Men før var det veldig ille. Da kunne jeg bokstavelig talt spise kun godteri hele dagen, og ikke noe mat. Husker en gang jeg var helt ekstremt fysen på godteri, at jeg kjørte scooter ned til bensinstasjonen klokken 04:00 på en tirsdag, i november, i regnvær, kun for å kjøpe godteri.

♥ Jeg spiser havregrøt til frokost hver eneste dag, uten unntak. Til og med når jeg er på reise prøver jeg alltid å finne ut om hotellet har havregrøt, så jeg kan spise det. Verste er at jeg syns ikke at det er sånn suuupergodt. Men jeg bare liker at det metter godt, og holder meg mett og i fin form utover dagen. Weeeird, I know. 

♥ Jeg hater romantiske komedier. Oh yes. Jeg ser heller en action film med masse vold, og gjerne litt humor. James Bond filmene er en stor favoritt, og jeg tror vel jeg har sett absolutt alle. Bridget Jones ish filmer derimot, det takler jeg ikke. Aner ikke hva det er med det, men på akkurat det punktet når det kommer til filmer, er jeg nok litt guttete.

♥ Jeg husker nesten aldri navn. Jeg har slitt veldig mye med det helt siden jeg var liten. Husker når jeg var 9 / 10 år gammel og fikk hund, da måtte jeg skrive hundens navn på armen for å huske det. Og ikke bare i et par dager. Neida, 3-4 uker måtte jeg gjøre det for å huske det. Til den dag i dag er jeg like dårlig på navn, og jeg får helt angst når jeg må hilse på mange fremmede, og liksom skal huske navnene dems. 

♥ Jeg må alltid ha på vekkerklokke, så jeg glemmer hva jeg har drømt natta før. Jeg drømmer ting som er så ekstremt nærme virkeligheten, at det ofte gjør at jeg ikke helt klarer å skille på om jeg har snakket med noen om noe, eller om jeg bare har drømt det. 

 

7 uvaner jeg har

Treningsrutiner. Altså, hvor skal jeg starte? Min dårligste uvane er nok at jeg aldri klarer å legge til meg en god treningsvane. Jeg har virkelig prøvd å bli det mennesket som hopper opp 06:00 og rett inn i treningsklærne, og som løper mila før frokosten. Meeeen, det går liksom bare ikke. Så derfor blir det veldig av og på med treningen. Men selvfølgelig får jeg trent jevnlig. Det er bare den rutinen med hvordan jeg skal gjøre det, som er et skikkelig mas å komme inn i.

Glemmer ting. Jeg glemmer ting så ekstremt ofte. Jeg aner ikke hvor ofte jeg går inn i et rom for å gjøre noe, og før jeg i det hele tatt har reist meg opp har jeg glemt hva jeg skulle gjøre. For ikke å snakke om hver gang jeg forteller Per Fredrik samme historien om noe helt tilfeldig for 15 gang. Jeg er som en gullfisk på veldig mye, husker bare 30 sekunder av gangen.Spiser godteri litt for ofte. Aff, dette har jeg prøvd å skjerpe meg så mye på, men jeg spiser godteri altfor ofte. Jeg prøver å kun holde det til lørdager, men ofte blir det gjerne midt i uka også.

Sover for lenge. Okey, jeg er faktisk på vei mot å få en bedre døgnrytme. Før kunne jeg (uten å tulle) stå opp tyd 11-12 hver dag. Noe som er helt krise. Nå står jeg opp sånn 8-9. Meeeen, det blir ofte til at jeg står opp rundt 9:30 også. Såååå jeg har ikke helt bra døgnrytme enda, men det kommer seg! 

Banner. Helt siden jeg var typ 3 år har jeg bannet veldig mye. Foreldrene mine likte det vel aldri, men de var jo ikke akkurat sånne som vasket munnen min med såpe om jeg bannet. De valgte heller å kjefte hvis jeg gjorde noe som faktisk var galt. Meeen, når man er voksen skjønner man selv at det ikke er så fint å banne akkurat. Men så er det det å lære av seg å banne da. Det er virkelig ikke bare-bare!

Utålmodig. Er det en uvane jeg har så er det at jeg er utålmodig. Jeg vil at helst ting skal ha skjedd for 5 minutter siden, og hvis jeg skal i et møte eller være med en venninne, og den andre parten er forsinket, blir jeg gal. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rydder ikke opp. Drikker jeg kaffe ved kontorpulten kan du banne på at den står der de neste 5 timene. Jeg klarer liksom ikke å få satt den inn i oppvaskmaskinen, og ryddet opp etter at jeg har drukket den. Neida, jeg venter alltid til det er helt kaos, så tar jeg en stor ryddesjau og tar med 3262 kopper og glass inn på kjøkkenet, og rydder alle de 5372 plaggene som ligger slengt rundt i hele huset. 

 

Har du noen uvaner?

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

12 Spørsmål og svar

// reklamelink

1. Hva irriterer du deg over hos andre mennesker?
- Jeg irriterer meg veldig når folk skal legge seg opp i alt man gjør. Som blogger merker jeg dette ekstremt mye, og jeg må ærlig si at jeg er så ekstremt drittlei av å høre alle mulige meninger om hvordan jeg skal se ut og oppføre meg. 

 

2. Har du noe som du er skikkelig dårlig på?
- Jeg er ekstremt dårlig til å synge. Altså, herregud så jævlig der høres ut når jeg synger. Er så dårlig til å synge at jeg aldri synger med på bursdagssanger eller noenting. 

 

3. Har du noen rare fobier?
- Jeg er ekstremt redd for føtter og fugler. Til og med bittesmå fugler som 99% av mennesker syns er supersøte er jeg livredd. Og føtter, ja trenger ikke begynne å snakke om engang. Blusen jeg bruker på bildene finner du HER 

 

4. Hvilken sang elsker du i hemmelighet, og synger når ingen hører?
- Hmm.. Har som regel ingen faste sanger på hjernen eller som jeg elsker. Men akkurat nå om dagen har jeg både ghostbusters sangen og "sing me to sleep" på hjernen, så de nynner jeg mye på! 

 

5. Har du et navn som bare familien din kaller deg?
- Nei egentlig ikke. Har så og si aldri hatt noen kallenavn. Navnet mitt er jo så kort og enkelt, så aldri blitt noe av, heldigvis. Hehe!​

 

6. Har du noen nervøse vaner / hva gjør du når du blir nervøs?
- Jeg begynner som oftest å skjelve en del, også gjesper jeg sjukt mye. Selv om gjespingen gjelder mest når jeg er i situasjoner der jeg er veldig ukomfortabel eller klein. Haha. 

7. Hvilken side av sengen sover du på?
- Når man ser mot sengen, så er det venstre side jeg alltid sover på. Uansett hvor jeg sover blir det alltid sånn. Både hjemme hos Per Fredrik og meg, og i leiligheten jeg bodde i, på alle hotell PF og jeg har vært på, og overalt egentlig. Må liksom bare sove på den siden. 

 

8. Hva var ditt første kosedyr og hva het det?
- Det var en lyserosa bamse som bare het bamse, om jeg ikke husker feil. Har den faktisk enda! Men den ligger i en eske på lagerrommet da. 

 

9. Har du noe som du ber andre gjøre, men aldri gjør selv?
- Hmm, nei tror faktisk ikke det. 

10. Hvilken vei står du i dusjen?
- Mot munnstykket. Hadde aldri klart å stå med vannet bak meg. Uæh, nei det går ikke! Hehe! 

 

11. Hva er din favoritt mat som er junkfood men som du elsker?
- Pizza. Herregud som jeg elsker pizza! Jeg elsker ristorante mozzarella frossenpizza. Ah, nam nam! 

 

12. Er du utadvendt eller sjenert?
- Definitivt utadvendt. Jeg var nok en del mer sjenert da jeg veldig ung, men det vokste jeg av meg. Livet er for kort til å ikke tørre og syns! 

 

Mitt liv om 10 år om jeg fikk bestemme

Jeg får ofte spørsmål, om hvordan jeg tror livet mitt er om 5 eller 10 år. Å se inn i fremtiden er det ingen av oss som kan. Men om jeg fikk velge ville livet mitt vært slik;

- Lykkelig gift med Per Fredrik

- 2 barn sammen med Per Fredrik. Gjerne en gutt og en jente. Eller 2 jenter. Hehe! 

- Blogger fortsatt, og er en av norges største

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Har godt med penger. Selv om penger ikke er alt i verden, liker jeg å ha det fint rundt meg, og kunne ha en økonomisk fri hverdag.

- Være helt frisk. De siste årene har jeg slitt mye med å være syk, og endelig begynner jeg å bli frisk. Så håper det holder seg slik i fremtiden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Designe noe eget. Enten noe innen sminke eller klær. Jeg elsker sminke, så det hadde vært veldig kult å hatt et eget sminkemerke!

- Har feriehus i Frankrike eller Italia. Gjerne et sted sør der det er varmt, og i nærheten av en vingård.

 

 

Hvordan vil ditt liv være om 10 år, om du fikk bestemme?

 

Følg meg gjerne på snapchat (stinablogg) for å se mer av hverdagen min + få med deg hver gang jeg legger ut nye blogginnlegg!

12 Løgner jeg forteller meg selv

Vi har alle noen løgner vi forteller oss selv. Enten om det er at vi skal slutte å røyke, eller at vi endelig skal bli skikkelig flinke til å trene, så har vi alle våre løgner vi forteller oss selv. Nå har jeg lyst til å fortelle dere noen av løgnene jeg forteller meg selv. Del gjerne de løgnene du forteller deg selv, i kommentarfeltet! 

 

"Gjør det senere. Først skal jeg bare..." Det er så standard meg å utsette ting og late som at jeg kommer til å gjøre det senere.

"I dag skal jeg ikke se så mye på serier". Også blir jeg som regel sittende halve arbeidsdagen å se Orange is the new black. Gleder meg nesten til jeg er ferdig med å se alle episodene, så jeg ikke blir helt oppslukt i det. 

"Når neste alarm ringer, skal jeg stå opp". 15 alarmer senere og jeg ligger fortsatt i senga.. 

"I dag skal jeg rekke å ta selvbruning og lakkere neglene". Yeah, er en grunn til at det er over 2 uker siden jeg var hos negleteknikkeren og jeg har fortsatt samme farge på neglene.. 

"Hvis jeg bare hatt den buksen og den vesken hadde jeg hatt det så mye lettere med å velge klær". Vel, jeg har et helt rom fullt av klær og det er nok ikke bare en bukse eller veske som kan gjøre noen endringer der.

"Til uka skal jeg klare å løpe hver eneste morgen". Hehe, noooope. Skjer aldri.

"Jeg bruker ikke så mye tid på å sminke meg". Tja, rekker som regel å se 2-3 episoder av Modern Family som er 20 min lange per stk. Så jeg kan nok ikke være såå kjapp.

"Nå skal jeg klare å holde det helt ryddig". En halvtime senere ligger det klær strødd utover fordi jeg måtte finne noe å ha på meg. 

"Skal bare sjekke instagram kjapt". 45 min senere og jeg ser på søte valpevideoer på YouTube.. 

"Det skal jeg huske å gjøre". Husker aldri det vettu! 

"I dag skal jeg være skikkelig produktiv og rekke alt jeg må gjøre". Tja, skjer jo aldri det. 

"Fra og med i morgen skal jeg få orden på den dårlige døgnrytmen min, og stå opp tidligere". Yeah, legger meg fortsatt i 1-2 tiden jeg vettuuu 

 

Kjole fra eBay - HER


Hvilke løgner forteller du deg selv?
 

Svar på spørsmålsrunde med kjæresten min!

Hei hei, nå er det Per Fredrik (kjæresten til Stina) som skriver. Dere kjenner meg sikkert bedre som PelleK som jeg kaller meg på YouTube og på TV. I dag skal jeg svare på spørsmål dere har stilt meg om Stina i dette innlegget som hun la ut for 2 dager siden. Det er utrolig mange som har stillt meg spørsmål, så jeg får ikke svart på alt, men skal prøve å svare på en god del. Here we go!#1 Hvordan er det å ha en kjæreste som deler såpass mye av privatlivet sitt på nett?

Det er veldig fint for meg, for jeg er selv en offentlig person som får mye oppmerksomhet. At Stina også er kjent, og at folk følger med på hva hun gjør er veldig bra for forholdet vårt, fordi da forstår hun hvordan jeg har det også. Jeg har 1,5 millioner følgere på youtube, så det blir en del tusen kommentarer hver dag, og hvis Stina ikke hadde hatt denne bloggen tror jeg ikke hun kunne forstått hvordan jeg har det med jobben min, og hvordan det er å leve med at folk konstant har en mening om meg og forventer noe av meg. Det er jo akkurat sånn Stina har det også. Dessuten syns jeg det er fint at hun skriver om alt vi gjør, fordi da kan familien og vennene hennes se at jeg er snill og god mot henne og behandler henne bra. Det finnes ikke noe viktigere enn å behandle jenta si bra. Take notes gutta.#2 Per Fredrik: Visste du hvem Stina var før du møtte henne på Gullsnutten? Og leste du bloggen hennes osv?

Jeg visste ikke hvem Stina var før jeg møtte henne på gullsnutten, men det er kanskje ikke så rart siden jeg da var en rockesanger på 27 år som turnerte rundt i Europa og U.S.A med bandet mitt. Er vel ikke akkurat sånne som meg som leser mest rosablogger! (Nå leser jeg bloggen hennes mer eller mindre hver eneste dag :-P)
 

#3 Når og hvor var deres første kyss?

Vårt første kyss har jeg faktisk datoen på! 12.09.2015 Det var en veldig spesiell dag, og Stina la ut sitt første bilde av oss på hennes instagram konto denne dagen hvis dere vil scrolle tilbake i tid og se. Jeg var en av kjendisene som danset på TV2 sitt TV-program "Skal Vi Danse" i fjor, og denne dagen, spurte jeg om Stina ville være med å se på sendingen. Vi hadde nemlig begynt å snakke med hverandre på facebook messenger noen dager før og hadde masse spennende å snakke om, så jeg tenkte det hadde vært koselig å møttes. Vi falt pladask for hverandre begge to denne dagen, så etter vi hadde sitti sammen med mange andre kjente mennesker og TV-folk utover natta på et hotell i Nydalen, gikk vi opp på hotell rommet mitt og snakket om dagen, og det var på det hotell rommet at vi kysset vi for første gang.  

#4 Synes du Stina er jålete?

Ja, veldig! Men det er ikke negativt å ha en kjæreste som alltid ser ut som en million dollar, så det er jeg bare glad for. Noen ganger når vi bare skal være oss to alene, så kan hun gå å sminke seg og gjøre seg fin, selvom hun vet at jeg syns hun er veldig vakker når hun ikke har sminke eller noe som helst. Det viser meg jo bare at hun bryr seg veldig mye, for hun vil alltid være pen for meg. Så ja, hun er veldig jålete, og det er jeg skikkelig glad for

 

#5 Hva er de 3 beste tingene med Stina og hva gjør hun som gjør deg glad?

De 3 beste tingene med Stina er at hun først og fremst har veldig god selvinnsikt, og at det derfor er veldig lett å diskutere ting med henne. Hun forsvarer seg ikke blindt fordi hun skal tøffe seg om vi har en diskusjon, men kanskje hun heller ser ting litt fra utsiden. Mennesker som er sånn er det utrolig behagelig å være rundt, for da kan man være ærlig, og om man er uenig i noe så kommer man til enighet med en gang.

En annen ting som er spesielt med henne er at hun ikke er stressa og hele tiden må ut å gjøre noe. Hun vil ikke på byen hele tiden f.eks, og det er jeg glad for, fordi det er ekstra slitsomt for oss som begge er kjente, å dra ut. Det er som regel alltid veldig mye stress forbundet med å være rundt fulle mennesker når man er kjent så selvom vi har vært ute på byen i Oslo noen ganger så foretrekker vi begge å heller dra på fine restauranter og hoteller og gjør spennende ting i hverdagen. Jeg elsker å ta med Stina på de fineste stedene, fordi hun blir så glad og gira når vi f.eks sjekker inn på den fineste suiten på et 5 stjerners hotell, eller når vi spiser på en av landets beste restauranter. Da er hun ekstra søt og gira, og det er veldig koselig å se.

Den tredje beste tingen med Stina er at hun er like avhengig av jobb som meg. Vi jobber begge hjemmefra (som regel), og selvom vi begge har lyst til å være sammen med hverandre så mye som mulig hver dag, så er vi så målrettet når det kommer til jobbene våre, at vi begge to kan ha plass til både hverandre og jobb i livet vårt. Hva Stina gjør som gjør meg glad er så mye! Hun gir meg sikkert 100 komplimenter hver dag som det lyser ærlighet og oppriktighet bak, så det er umulig å ikke være glad rundt henne, og når jeg sitter midt i en skikkelig dyp artikkel om vitenskap kan hun plutselig skyte inn med noe informasjon om f.eks golfstrømmen som jeg aldri hadde hørt om. Hun har veldig mange spesielle og gode egenskaper.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

#6 Hva er favoritt tingen deres å gjøre sammen?

Det tror jeg ikke Stina lar meg skrive om på bloggen hennes for å si det sånn

 

Okay alle sammen, da sier jeg meg ferdig for denne gang. Kanskje det blir en runde til en annen gang, men nå skal Stina og meg lage noe mat, så da takker jeg for meg. Takk til alle dere som legger igjen kommentarer og støtter bloggen til Stina. Det fortjener hun virkelig, for hun jobber enormt hardt hver dag med bloggen sin, og hun er verdens nydeligste jente. 

-Per Fredrik / PelleK

8 Ting jeg hater

Noen ting her i livet, hater jeg mer enn andre. Jeg bare takler ikke visse ting. Kanskje jeg er litt sær, så derfor velger jeg å dele tingene jeg hater med dere, for å se om jeg er super-sær eller om dere hater det samme. Fortell meg i kommentarfeltet om du hater noen av de samme tingene! 
 

- Når jeg får vond mat på restaurant. For litt siden spiste jeg sushi på en restaurant, og den var så dårlig at jeg ble kvalm resten av dagen. Her snakker vi nesten matforgiftning. Har ikke klart å spise sushi etterpå, fordi det smakte så dritt sist. 

- Naboene som bygger et nytt bygg. Aldri noe morsomt å bli vekt 08:00 om morgenen av drilling i veggene, når man har jobbet til 04:00 på natten.. Det "morsomste" er at de har holdt på siden jeg flyttet inn i juni '15 og de skal holde på til september '16. Så da er det bare å bli enda mer sprø av at de borrer, hamrer og sager fra 08:00-18:00 hver eneste dag. Morsomt med hjemmekontor sa du?

- Fett hår. Hvorfor enkelte mennesker bare vasker håret sitt en gang i uka, eller enda sjeldnere er et stort mysterium for meg. Man blir jo svett og skitten i hodebunnen også. Så man må jo vaske seg! Det er jo ikke sånn at man vasker kroppen sin en gang i uka? Så hvorfor skal man vaske håret så sjeldent da? Greit å vaske håret hver 2. eller 3. dag, hvis man bruker tørrshampo. Men please spar de stakkars menneskene som må være rundt deg, og det fettete håret ditt...!

- Når jeg er altfor tidlig ute til ting. Noe som skjer nesten hver eneste gang jeg skal noe. Jeg har et helt elendig tidsperspektiv, og klarer aldri å regne ut hvor lang tid faktisk tar. Skal jeg ta bussen i 5 min, regner jeg alltid med at det tar 15-20 minutter, også ender jeg opp med å være en halvtime for tidlig ute til møtet. 

- Klovner. De er så sykt skumle! At de selv syns de er morsomme, skjønner jeg ikke. I tillegg er det så sykt irriterende! De leker seg så dumme at jeg har helt mark! 

- Slow-Motion stemme. Apropo skumle ting. Har dere noensinne hørt på deres egen stemme i slow-motion? Rimelig skummelt. Får helt grøsninger av tanken. 

- Nettet hjemme hos meg. Den siste måneden har nettet hjemme hos meg vært mer vinglete enn en 19 år gammel jente som skal hjem fra byen. Jeg har ringt til selskapet som fikser nettet hos meg sikkert 13 ganger, og det er fortsatt ikke fikset. Ere mulig? Rimelig irriterende når jeg jobber på nettet 24/7

- Når folk absolutt skal snyte seg i det offentlige rom. Det burde vært en lov om at man ikke kunne snyte seg når man står tett oppå noen på trikken. Gud, jeg grøsser bare av tanken på det. Hver gang noen snyter seg i nærheten av meg, klarer jeg ikke annet enn å nesten kaste opp og gi opp menneskeheten. Det er noe som heter å gå litt unna andre mennesker, eller inn på et toalett. Jesus tapdancing christ!Hva hater du?

 

Følg meg på facebook og snapchat (stinablogg) for oppdateringer! 

 

Den aller første gangen jeg..

Fikk mensen
- Sommeren da jeg skulle begynne i 8. klasse var jeg 12 år, og fikk mensen for første gang. Jeg hadde fra tidligere vært gratismedlem i sånn libresseklubben eller hva enn det het. Så jeg var godt forberedt, og stresset ikke noe med det. Eneste som var kjipt er at den helgen jeg hadde mensen, måtte jeg på fisketur på hytta sammen med bestefaren min og fetteren min. Så thank god for at jeg var forberedt, og hadde med egne bind. Hvis ikke kunne det fort blitt rimelig kleint å måtte spurt bestefar om han kunne kjøpt bind til meg. Haha!


 

Var på konsert
- Da var jeg 12 år, og det var sommeren da jeg skulle begynne i 8. klasse. På den tiden var jeg skikkelig fan av rockebandet Wig Wam. Husker dere de? De vant norsk melodi grand prix, og kom ganske langt på verdensbasis. Anyways, jeg var utrolig stor fan av de, og hadde fått vite at de skulle ha konsert i Hokksund (der jeg bodde før). Det eneste problemet var at det var 18 årsgrense, og jeg var kun 12 år. Når kvelden kom og konserten begynte, dro moren min med meg og bestevenninnen min ned for å stå utenfor og se på. Vi så veldig lite, men fikk i alle fall høre de. Plutselig fikk moren min melding av tanten min som var på konserten, at hun ville snike meg inn dit. Så tanten min lånte en ekstra stor jakke, som jeg gjemte meg under mens vi snek oss inn igjen på konserten. Dere kan tro jeg var overlykkelig da jeg fikk kommet inn på konserten, stått nesten forrerst og hørt på mitt favorittband!

 

Sminket meg 
- Jeg vet ikke helt når den første gangen jeg prøvde sminke var, men jeg tror jeg var rundt 10-11 år gammel. Bestevenninnen min og jeg var en del tidligere ute enn de andre i klassen, så vi var de første som begynte med sminke. Og da snakker vi kke bare litt lipgloss. Neida, her kjørte vi både foundation, rouge, pudder, lipgloss og maskara. Jeg fikk så dilla på lipgloss at jeg fikk til slutt tvangstanker om at jeg alltid måtte ha minst 7-8 lipglosser i lomma. Jeg brukte til og med prisen på en lipglos som valuta. "Du vet at du kan få 3253 lipglosser om du ikke kjøper den bilen der ikke sant?". Omg... 

Tok piercing
- Da jeg var 14 år og gikk i 9. klasse var jeg veldig rocka. Her snakker vi skikkelig goth stil, og på toppen av det hele ville jeg ha piercing i leppa også. Men siden jeg ikke var gammel nok, kunne jeg ikke gjøre det på piercing studio. Så da fikk jeg heller en venninne til å hjelpe meg. Vi kjøpte inn nål og piercing, og satt oss utenfor skolen, mens hun satt piercingen på meg. Altså, gud så sykt vondt det var! For ikke å snakke om farlig. Her var det ingen sterile ting, og piercingen var bare en vi hadde kjøpt på tivoli uten å sterilisere den engang. Men joda, piercing fikk jeg meg i leppa. Pent var det ikke, men på den tiden syntes jeg at det var sååå kult å gå rundt med en svær ring i leppa.. Heldigvis tok jeg den ut etter 3 måneder, så jeg fikk heldigvis ingen stygge arr. 

Flyttet hjemmefra
- Da jeg var 18 år flyttet jeg hjemmefra for første gang. Jeg skulle begynne å jobbe i Stabekk, Bærum som kokkelærling, og hadde funnet meg en hybel 2 minutter unna jobben. Jeg husker den utrolig spennende følelsen av å flytte hjemmefra. Endelig kunne jeg gjøre akkurat som jeg ville. Jeg kunne dra ut midt i uka, og trengte ikke å si ifra til noen. Gud så deilig den følelsen var! Jeg er jo enda helt fri, siden jeg bor for meg selv, men nå har jeg blitt så vandt med det at jeg ikke tenker over det engang. Også var det så stas at jeg endelig kunne ha mitt eget sted. Lage min egen middag og være skikkelig voksen. Sånn bortsett fra at jeg var evig dårlig til å ta oppvasken, og den som regel stod der i 2 uker før den ble vasket opp... 

Brukte sosiale medier
- Da jeg gikk på ungdomsskolen og begynte med sosiale medier, var Nettby det alle brukte. Det var litt som en blanding av myspace og facebook. Alle ha åpen profil, og man kunne skrive på veggen til vennene sine. Husker alle pleide å legge ut bilder av vennene sine på album med "mine venner". Haha, kommer ikke over alle fjortis bildene jeg hadde på nettbyen min. Gud jeg er glad det er slettet for å si det sånn. Verste av alt var vel at jeg kalte profilen min "StinaBaben". Jaja, her skal vi være så høye på oss selv at vi kaller oss for Babe. 

 

8 Ting som er typisk meg

Selv om jeg har blogget i en god del år, er det fortsatt mye dere ikke vet om meg. Gjerne også ting som jeg selv ikke tenker over. Derfor har jeg spurte jeg Per Fredrik i går om hvilke ting som er typisk meg. Her er noen av tingene; 

 

Glemmer alt mulig
- Jeg har helt flaut dårlig korttidshukommelse. Hvis jeg for eksempel skal sende en mail til noen på mobilen min. Har jeg glemt hva jeg skulle gjøre før jeg i det hele tatt rekker å åpne mobilen.. 

 

Syremusikk
- Jeg elsker å høre på skikkelig syremusikk. Altså musikk som du må ha tatt syre for å klare og danse etter. Bare at jeg tar ikke syre, og danser ikke etter det, jeg bare elsker å høre på det mens jeg jobber. Prodigy for eksempel, de er en stor favoritt!

Sykt påståelig. 
- Som  regel hvis jeg tror jeg har rett i noe, er jeg helt 100% sikker på at jeg har rett i det. Uansett hva andre sier. Med mindre de faktisk beviser at jeg tar feil, da kan jeg innrømme det. Men som regel om jeg diskuterer med noen så tror jeg selv at jeg har rett, og de ender opp med å tro jeg har rett fordi jeg er så sikker i min sak.

 

Sykt glad i hunder.
- Nesten sånn at hunder er meningen med livet. Jeg klarer ikke å gå forbi en liten hund uten å kose med den. De er jo så sykt skjønne! Hver gang jeg er hos Susanne for eksempel, koser jeg nesten ihjel hundene hennes. De er så gode!

 

Får masse ideer på natten. 
- Veldig ofte når jeg sover alene får jeg helt sykt mye ideer om alt mulig. Da er det ikke bare sånn at "ah, ja nå skal jeg lage en video om trening", også sier jeg meg ferdig med det. Neida, her skal nærmest manus skrives oppe i hodet mitt, og alltid ned på et notat på mobilen før jeg er ferdig. Og hadde det bare vært èn ide jeg fikk i løpet av natten hadde det vært greit. Men som regel får jeg veldig mange ideer, og jeg klarer ikke å sovne før det har gått 3-4 timer. Ikke rart jeg har dårlig døgnrytme. 

In the zone når jeg skal blogge. 
- Alltid når jeg skal skrive innlegg på bloggen må jeg være "in the zone". Da krever det all min oppmerksomhet, og jeg klarer ikke å ense ting rundt meg. Per Fredrik skjønte fort at det var helt umulig å snakke til meg når jeg var "in the zone", siden jeg var helt borte. Om dere noensinne har sett The Big Bang Theory episoden der Sheldon får helt oppheng i å holde på med en ide, og klarer ikke å ense at vennene hans drar han med ut for å spise engang, så skjønner dere akkurat hva jeg snakker om. 

 

Alltid gir et sykt langt svar på et spørsmål. 
- Alltid når Per Fredrik spør et enkelt spørsmål, får han et laaaaangt svar av meg. Jeg begynner gjerne med å svare kjapt på spørmålet, også sporer jeg inn på helt andre ting og begynner å fortelle lange historier og meninger om temaet. Typisk jente kanskje? Vel, det blir i alle fall aldri noen kleine stunder hvor man ikke har noe å snakke om, når man er med meg. 


 

Powernapper når som helst.
- Fordi jeg veldig ofte bruker lang tid på å sovne, ender det opp med at jeg ikke får sovet nok. Det kjennes godt utover dagen for å si det sånn. Så da resulterer det i at jeg powernapper mye. Både på bussen, sofaen, toget, og overalt, og når som helst. 

 

 

Gjør du noen av disse tingene du også?

Ikke en jente-jente

De fleste som leser bloggen min, eller kjenner meg sånn halvveis, tror som regel at jeg er veldig jentete. De ser en litt oversminka rosablogger, og tenker "hu digger sikkert Justin Bieber og tar selfies dagen lang". Men, det er veldig langt ifra sannheten. De fleste får som regel litt sjokk når de blir ordentlig kjent med meg, fordi jeg er egentlig veldig guttete av meg. 

Sånn rent bortsett fra at jeg bruker jævlig mye sminke og alltid har nykrøllet hår, er jeg ikke så jentete. Når det kommer til klær for eksempel slenger jeg som regel bare på meg noe som matcher sånn noenlunde. Å endevende hele klesskapet, bruke en time på å kle på seg, og kordinere smykker i tillegg, det gjør jeg så og si aldri. Har jeg på meg smykker så er det som regel fordi jeg for en gangs skyld husker å slenge det på meg! 

Hver gang jeg skal på filmkveld med venninner blir det alltid ganske kaos. De fleste jenter elsker jo litt klissete romantiske komedier som "PS I love you" og "The notebook", og litt sånn "husmorporno" filmer som "Magic Mike" og "Fifty Shades". Jeg derimot vil mye heller se på en actionfilm, komedie eller en skikkelig skrekkfilm som "Jackass the movie", "politiskolen", "Hostel" og "James Bond". 

Når det kommer til serier på tv'en er det enda verre. Hver gang jeg er hjemme hos søsteren min blir det alltid 3 timer med "kjolen som sier ja!" og "sex and the city". Fett at brylllup skal være en stor dag i livet. Men å måtte stresse så sykt mye for å finne en kjole. Nei, det hadde jeg aldri giddet! Og godt voksne damer som snakker om sex syns jeg ærlig talt ikke at er så gøy. Sett heller på Family Guy eller Top Gear så koser jeg meg! Drøy humor og biler. Ah, mye bedre!

På vorspiel blir det som regel enda verre. Først setter jentene på Justin Biebers nye sang, også begynner de å ta sjukt mye selfies. Jeg liker bedre å høre på litt 80 talls rocke klassikere som AC/DC og Kiss. Selfies blir det som regel heller ikke mange av. Hvis jeg husker på det knipser jeg som regel et par bilder med kameraet, til bloggen og sier meg fornøyd med det. Men å stå og knipse 39 selfies i alle mulige vinkler med 3 andre venninner, nei, det gidder jeg ikke. Skal jeg ta en selfie til snapchat knipser jeg som regel 1 eller 2 bilder og sier meg fornøyd med det. Orker virkelig ikke å være pirkete, og er heller ikke så nøye når det bare er til snapchat.

 Det kleineste av alt er vel dater. De fleste jenter blir som regel overlykkelige hvis en gutt gir de blomster, eller tar de med på en fancy restaurant. End gjerne daten med å dra et sted hvor dere kan se solnedgangen også, mens dere holder hender, da blir'e søtt. Jeg derimot, får helt hetta hvis en gutt skal være romantisk. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg hater romantiske ting. Når gutter skal overraske meg med ting, da blir jeg mest klein-sjokkert. Skal vi på date, kan du heller ta meg med ut og spise pizza på Peppes, også sier vi oss fornøyd med det. Sleng på en deg en jeans og en grei tshirt. Ikke kom på daten med dressjakke og frakk. Da blir det kleint. 

"That time of the month" er jo et velkjent uttrykk for jenter når de har mensen. Her også er jeg ikke så jentete av meg. For det første trodde jeg i mange år at man skulle få mensen samme dato hver eneste måned. Det heter jo "that time of the month". Så jeg skjønte aldri hvorfor det ikke kom til samme dato. Hvor ofte det kommer kan jeg takke p-pillene mine for at jeg har styr på. For sånt har jeg aldri hatt helt kontroll på! En annen ting er jo at veldig mange jenter blir som regel sjukt gretne og følsomme når de har mensen og PMS (når i måneden har man PMS forresten? haha). Husker jeg hadde en venninne som ble så følsom når hun hadde mensen, at man såvidt kunne se på henne uten at hun begynte å grine. Jeg derimot, merker ikke en dritt. 

Når det kommer til trening er jeg vel hakket mer brutal enn hva de fleste jenter er. Jeg drar på gymmet og løfter tunge vekter, og spiser mye proteiner. Yoga, saltimer, chiafrø og algesmoothie holder jeg meg langt unna. Detox har jeg heller aldri testet, og sånt syns jeg bare blir tull. Kroppen klarer å rense seg helt fint på egenhånd. Jeg er heller ikke typen som slenger meg på alle mulige slankemetoder bare fordi det er trendy akkurat nå. Jenter, skal dere ha resultater, er det best å dra på gymmet og løfte tunge vekter, og spise jævlig mye proteiner. Ikke alt dette andre bullshitet som visse rosabloggere prøver å pushe på dere. 

 

 

Så ja, jeg kan vel konkludere meg at jeg ikke er en jente-jente.
Men det er helt ålreit. Jeg liker meg selv akkurat sånn som jeg er.
Og på den positive siden, går jeg i alle fall sykt godt overens med gutter!20 Fun facts

På shopping er jeg... Som regel alltid alene. Elsker å gå rundt i min egen verden og titte på både klær og andre fine ting.

På byen er jeg... Nesten alltid danseløven. Jeg elsker å slå meg løs på dansegulvet og ha det gøy med venninner! 

På skolen er jeg... Ikke lengre! Og takk gud for det. Har enda mareritt om at jeg kommer for sent til skolen. 

Hjemme alene er jeg... Som regel alltid i jobbmodus. 

På jobb er jeg... alltid! Og jeg elsker det! Det å kunne ha en jobb der man selv velger hva man vil gjøre er helt fantastisk! 
 
I matbutikken er jeg... som regel helt i min egen verden, med hodet planta inn i handlelista på telefonen.
 
På facebook er jeg... innom hele tiden. Vet ikke hva det er med facebook som jeg syns er så interessant. Kanskje er det alle de virale videoene? Ikke godt å si. Men jeg t titter litt for ofte innom der.
 
På Mc Donalds er jeg... veldig sjelden! Tror kanskje det kan ha noe med at jeg var ekstremt mye på mc donalds da jeg var liten. Så derfor er jeg drittlei av all maten dems nå. 
 
På vorsspiel er jeg... den første som kommer! Jada, alltid tidlig ute. I det siste har jeg til og med prøvd å komme litt "for seint" sånn at jeg slipper å komme så kleint tidlig. Meeen, det går ikke bra enda. Så langt er det seneste jeg har kommet for sent vært 10 minutter.. 


På nachspiel er jeg... aldri.. Haha, tror jeg har vært på et nachspiel det siste året. Blir så altfor fort trøtt, og takler virkelig ikke å være våken til seks om morgenen. 
 
På flyet er jeg... den som sovner først. Og gjerne før flyet i det hele tatt har tatt av. Er det ikke internett på flyet kan jeg like så godt bruke tiden effektivt, og sove litt, så jeg slipper det senere. 
 
I diskusjoner er jeg... hun som alltid tørr å si sin egen mening, selv om alle andre er uenige. Og ja, det kan ofte bli ganske dårlig stemning. Men det får man bare tåle! 
 
På toget er jeg... livredd for å måtte sitte feil vei. Havner jeg feil vei på toget blir jeg "tog-syk" veldig fort. 


På tinder er jeg... hun som sveiper alle til venstre. Vet ikke om jeg er ekstremt kresen, eller om utvalget er dårlig. Men jeg finner så og si aldri noen jeg liker der! Hmm.. 
 
På biltur er jeg...  som regel den som kjører, og skrur på musikken på fullt! 
 
I telefonen er jeg... nesten hver dag. Enten om jeg snakker med familie eller venner, så syns jeg det er koselig å snakke i telefonen. En ekstra fun fact, hver gang det skjer noe spennende så er mamma den første jeg ringer. 
 
På melding er jeg... kort og care. Jeg hater å sende meldinger, så jeg pleier som regel bare å skrive "oh yes" "shit såpass ja!" når jeg skal svare. Ikke fordi det folk sier er sykt uinteressant, men rett og slett fordi jeg hater å skrive meldinger med andre. Føler at jeg skriver nok her på bloggen. Så hvis jeg skal snakke med venner får de heller ringe meg, eller møte meg. 


På ferie er jeg... frøken bloggturist. Her skal alt taes bilde av og blogges om! Er det noe spennende som skjer, eller noe jeg fint jeg ser, så skal det dokumenteres! 
 
Akkurat nå er jeg... hjemme og sitter forran arbeidspulten min. 
  
På date er jeg... som regel sjukt klein. Hater hvis det blir sånn date hvor man skal ut og spise på restaurant eller gjøre noe skikkelig romantisk. Usj, det blir så kleint og klissete. Sleng en big one pizza i ovnen mens vi ser på en action film hjemme hos deg, så blir daten så mye bedre! 

 


 
Foto - Kyle Meyr // kylemeyr.com 
Meg som liten!

Da jeg var hjemme på fredag, tok jeg en titt igjennom litt gamle bilder fra da jeg var liten. Syns det er litt morsomt å mimre tilbake til 90 tallets glade dager, med midtskill, "barbie"-pannelugg (som jeg hatet), kanin ører, familie og så mye mer! Jeg tror ikke jeg har vist frem så mange bilder fra jeg var liten, så derfor tenkte jeg det kunne være litt morsomt å vise dere noen nå! Det er helt rart, for på de bildene der jeg er veldig liten, ser jeg ikke at det er meg selv engang. Men på bildene fra jeg har fylt 5 år, er jeg veldig lik meg selv. Tror det må være hårsveisen? Så jo ganske annerledes ut så fort tvers-over panneluggen var borte, hehe! Hva tror dere? 

Her var jeg i bryllup til min onkel og tante. Paraplydrink er selvfølgelig et must! 

 


Eveline, Magnus og meg. 17 mai bilde med søskenbarna mine. Vi tre har alltid vært en liten trio som har vært gode venner. Elsker hvor slåsskamp-klar jeg ser ut på dette bildet. "Ikke ypp med oss". Haha! 

Søsteren min og jeg på sydentur i Hersonissos, Kreta. Husker vi fikk oss noen guttevenner, og søsteren min var ikke så glad i å snakke engelsk, så jeg fikk ansvaret for å være tolk. Engelskkunnskapene har vært tilstede i mange år, for å si det sånn! 


Min gamle gode hund Rikke og jeg. Jeg fikk Rikke da jeg var rundt 9 år gammel. Hun var vel på samme alder som meg. Hun hadde tidligere vært hos en gammel dame, men damen ble syk og kunne ikke ha henne mer, så da overtok jeg hunden. Rikke har fortsatt en stor plass i hjerte mitt, selv om det er 6-7 år siden hun gikk bort. Hun var med meg overalt, overnattinger hos venninner, på butikken, og til og med på skolen. Hun hadde en egen bag som hun lå i, og siden hun var så rolig fikk jeg lov til å ha henne med på skolen flere ganger. Husker hele klassen syntes hun var så skjønn! Og det var jo ikke så rart, for det var hun virkelig. 


Tidlig bakemester?Fetteren min Magnus og meg på trappa hjemme hos besteforeldrene våre. Var vi ikke søte?


Søsteren min og jeg første gang vi var i Hersonissos, Kreta. Kaninørene var godt innøvd hos meg! Tror jeg viste de på 90% av alle bildene av meg fra den tiden. Hva syns du? Har jeg forandret meg mye siden jeg var barn?

10 Ting som er Typisk meg!

Jeg tror vi alle har noen ting som er veldig typisk oss selv. Som vennene våre alltid sier "det er så typisk deg!", og som er ting som kjennetegner deg.  Jeg syns alltid det er så gøy å lese hva som er typisk folk, for da kan jeg lære mer om de som person! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som liker å vite hva som er typisk andre? Så derfor skal jeg si noen ting som er veldig typisk meg! Fortell meg gjerne hvilke ting som er typisk deg! 

Barbie dilla - Helt siden jeg var veldig ung har jeg hatt helt barbie dilla. Jeg lekte med Barbie helt til jeg var tenåring, og hadde rommet fullt av barbie dukker og hus! Er ikke for ingenting at jeg var den første som kjøpte Barbie til tanteungen min. Hehe! 

 

Alltid tidlig ute - Når jeg skal på avtaler, rekke tog, og lignende er jeg alltid veldig tidlig ute. Hvis jeg ikke er minst ti minutter for tidlig ute, blir jeg superstressa! Hater alltid når andre er for sene til møter og avtaler, så da nekter jeg å være det selv! 

 

Skal alltid gjøre ting med en gang - Hvis det er noe jeg gleder meg til å gjøre, så gjør jeg det alltid med en gang. Til og med da jeg var på IKEA og handlet inn klesskap, og kom hjem godt over 23 på kvelden. Da var det ikke snakk om at den garderoben skal settes opp dagen etterpå! Da holdt jeg heller på til halv fire på natta med å sette det opp. 

 

Liker å være alene - Helt siden jeg var liten har jeg alltid likt å være alene. Jeg er ikke den type person som er nødt til å være sosial hver eneste dag. Jeg syns selvfølgelig det er veldig koselig å være med venner. Men bare ikke hele tiden. Da hadde jeg blitt gal. Haha! 

Banner mye - Er det èn ting jeg alltid får kjeft for i videoene mine, så er det fordi jeg banner. Men altså, når man har bannet siden man var 3 år, er det vanskelig å slutte. Det har blitt som en del av talemåten min. Så dere får nok bare bli vandt med det! 

 

Rotete - Jeg elsker når det er helt ryddig og rent. Men av en eller annen grunn blir det så fort rotete! Jeg pleier alltid å rydde det helt plettfritt hver kveld. Men da jeg våkner dagen etter er det plutselig rotete igjen! Hmm, må være noen som bryter seg inn her eller noe, haha! Hvis noen har gode råd til hvordan man kan bli mer ryddig, taes de imot med åpne armer!

 

Litt for ærlig - Når jeg skal si meningen min, så sier jeg den. Da gidder jeg som regel ikke å legge på et filter og dytte noe under en stol. Da sier jeg det rett ut! Tror de fleste venninene mine vet at hvis de spør meg om de kan gå med en kjole, og jeg sier ja. Så er det fordi jeg faktisk mener det, og ikke bare jatter med. Hvis jeg derimot syns at hun ikke burde gått med kjolen, trust me, jeg hadde sagt ifra! Heller være en ærlig person, enn en som jatter med! Danseløven - Når jeg er ute på byen hater jeg å sitte rundt et bord hele kvelden. Jeg vil danse og ha det gøy! Så jeg drar som regel med alle venninnene ut på dansegulvet og danser til de ikke orker lengre! 

 

Frøken Liste - Når det kommer til å skrive lister på ting, er jeg litt ekstrem. Jeg skriver lister på nesten alt mulig, for å få best mulig oversikt. Aner ikke hvor mange kladdebøker jeg har liggende rundt, med haugevis av lister. 

 

Utålmodig - Jeg er helt ekstremt utålmodig. Det verste jeg vet er å havne bak trege mennesker når man gå på gata, uten mulighet for å gå forbi. Jeg vil at ting skal skje fort og effektivt. Tar ting for lang tid blir jeg gal! 

 

Hvilke ting er typisk deg?

15 Days challenge: Day 5

Day 5: Noe du er redd for

Jeg er redd for så mye forskjellige ting. Jeg er redd for dyr, krig i Norge, miste noen jeg er glad i, måker (egentlig alle slags fugler), karuseller og bli overfalt når jeg går alene hjem fra byen. Men jeg er faktisk ikke så redd for de standard tingene som mange jenter (og gutter) er redd for som slanger og edderkopper. Har faktisk holdt en slange i handa, så det kan jeg faktisk si at jeg ikke er redd for de. Og edderkopper tror jeg at er mer redd for meg, enn jeg er for de. Er heller ikke redd for å stå forran store menneskemengder og holde foredrag/gå catwalk. Den frykten overvant jeg når jeg gikk catwalk forran 15'000 mennesker på Mela festivalen i Oslo. 

Men jeg er egentlig ikke skikkelig redd for noe. Jeg tror kanskje det er fordi jeg har sett så mange skumle filmer når jeg var liten, så jeg har fått et veldig rart forhold til vold og andre ting man kan være redd for. Det er jo ganske vanlig å ikke klare og sove etter at man har sett en skummel film. Men jeg sover faktisk like godt. Hehe! For meg er vel vold og grusomheter noe som kun skjer på film, og ikke i virkeligheten. Selv om jeg godt vet at grusomme ting skjer i virkeligheten. Men jeg klarer liksom ikke å sitte dritredd hjemme hos søsteren min, bare fordi det visstnok skal spøke der. Hehe! 

15 Days challenge: Day 4

  Day 4: Et bilde av deg selv som barn

Uæææh, er det ikke rart å se så gamle bilder av meg? Fra den alderen jeg var der ca, har jeg faktisk ikke endret selve utseendet (bortsett fra at jeg har blitt eldre) så veldig mye. Når jeg ser på bilder fra jeg var yngre enn det der, så kjenner jeg meg ikke igjen. Skikkelig rart egentlig! Men det er vel kanskje sånn med flere? Her ser dere forresten min naturlige hårfarge, og øyenbrynene mine før jeg begynte å gjøre noe som helst med de. Det er jo flere av dere som har spurt meg om hvordan min naturlige hårfarge ser ut, så her får dere svaret! Hehe :-)

Nå må jeg løpe for jeg skal på jobb på WOW Gulskogen. Var forresten utrolig koselig å møte flere av dere som leser bloggen min på nattåpent i går. Ble så glad at det var så mange av dere som spurte om å ta bilde med meg. Dere er så gode! Hadde blitt veldig glad om dere kunne sendt meg bildene på mailen min: stina_blogg@hotmail.com ♥ 

15 Days Challenge: Day 2

  Day 2: 10 fakta ingen vet om deg 

Siden jeg har blogget så lenge jeg har, så er det vanskelig å komme på ting som ingen vet. Men jeg har kommet på 10 ting dere kanskje ikke vet! 

 Jeg er sinnsykt skvetten. En gang skvatt jeg faktisk av at noen gjespet.. 

Jeg hører aldri etter hva folk sier. Spesielt hvis folk forklarer veianvisninger. Da havner tankene på et helt annet sted, og alt annet blir interessant. Tror jeg har litt av det genet gutter har når jenter begynner å snakke om jenteting. 

♥ Jeg foretrekker action fremfor romantiske filmer. Dette er problem nr 1 med meg og venninner. Jeg har alltid lyst til å se på filmer med mye skyting og gjerne litt skumle, men de fleste jenter vil jo alltid se på filmer som Pretty Woman. 

♥ Jeg snakker i søvne. Dette var jeg faktisk ikke klar over før jeg ble sammen med Roger. Siden jeg sover hos han hver natt som han er hjemme fra offshore, så ser man hverandres vaner ganske godt. Og snakking i søvne er visst en ting jeg gjør! Haha, kleint om man sier noe slemt! 

♥ Jeg spiller Farm Heroes Saga på Facebook. Sånn typ: Alttfor mye. Blir nesten litt oppgitt av meg selv. Bruker altfor mye tid på det hver dag. ♥ Jeg må alltid se askepott og spise julestrømpe hver julaften. 

♥ Jeg hater å vaske av sminken mens andre er der. Så når jeg sover over hos Roger blir han pent jagd ut av badet mens jeg tar av meg sminken.

♥ Jeg har aldri smakt tran. Når man vet at noe smaker dritt, hvorfor smake på det da?

♥ Jeg liker ikke sjokoladesmak på noe annet enn sjokolade. Så sjokolademelk, sjokoladeis, sjokoladekjeks, milkshake, osv er æsj æsj! Men jeg elsker vanlig sjokolade, helst med nøtter i!

♥ Jeg er virkelig ikke et nachspiel menneske. Når jeg er på byen pleier jeg alltid å danse og bruke opp absolutt all energien min. Så innen jeg kommer hjem er jeg så trøtt at jeg sovner asap! 

 

Hva syns dere forresten om den nye headeren og profilbildet? Gjorde litt endringer i går med designet. Syns headeren ble mye finere nå som det var litt enklere skrift på den, og ikke så mye dill-dall! I tillegg har jeg endret headermenyen så nå kan dere lettere følge meg på facebooksiden til bloggen min, bloglovin og instagram 

10 Ting dere ikke visste om meg

Syns det er så utrolig gøy å lese sånne "Ting dere ikke visste om meg" innlegg på andre blogger. Da får man liksom blitt litt mer kjent med bloggeren på en annen måte. Så her kommer 10 ting som dere ikke vet om meg. Enjoy!

 

1. Når jeg var yngre hadde jeg et helt sinnsykt temperament. En gang når jeg satt og så på tv, kom søsteren min og nappet fjernkontrollen ut av handa mi og skrudde på "The Hills" (jeg hatet det programmet noe helt vilt). Så ble jeg så sint at jeg løp etter henne og slo inn døren over håndleddet hennes. Den dag i dag har hun et fint lite arr på håndleddet. Hehe.. Men heldigvis klarer jeg å kontrollere sinnet mitt bedre, så hvis jeg blir skikkelig sint nå, kjefter og skriker jeg bare. 

 

2. Jeg har gått på melanotan/barbiedop. Det er ganske lenge siden nå, siden var på 1. vgs. Så det er ca 3,5 år siden. Jeg husker jeg var så redd for sprøytene at jeg måtte få en venn til å ta de på meg. Første gangen jeg tok det ble jeg skikkelig kvalm og svimmel, men det gikk bedre etterhvert. Har hørt mye skrekkhistorier om melanotan, men jeg var heldigvis en av de som ikke fikk noen særlige bivirkninger. Men ville aldri begynt på det igjen, for man vet aldri hvordan man reagerer på det. 

På bildet under ser dere hvor brun jeg ble av melanotanen. På begge bildene har jeg kun mascara og leppestift på meg. Sykt å tenke at jeg har vært så brun!3. Når jeg var 3-4 år var jeg utrolig nær ved å dø når jeg skulle fjerne mandlene mine. Jeg ble operert på Kongsberg sykehus, og der klarte de bare å fjerne en og en halv mandel. Så jeg måtte kjøres med ambulanse til Drammen for å fjerne resten. Selv om dette var når jeg var veldig ung, husker jeg fortsatt små glimt av at jeg lå i ambulansen og kastet opp masse blod. Er det èn ting som er sikkert, så er det at jeg aldri noensinne lar noen på Kongsberg sykehus få operere meg igjen. Når de nesten tar livet av et barn fordi de skal fjerne mandlene på et lite barn så er de ingenting annet enn inkompetente. 

 

4. Jeg har skikkelig angst for føtter. Hvis jeg sitter i sofaen med noen andre og føttene dems kommer nær meg får jeg helt panikk. Syns føtter er noe av det ekleste som finnes. Æsj!

5. Jeg elsker å ta lange joggeturer helt alene. Da får jeg klarnet tankene helt. I tillegg får jeg alltid så mye gode ideer når jeg jogger ute. Så hver gang jeg er helt tom for ideer til blogger for eksempel, så tar jeg meg en joggetur.

 

6. Jeg snakker med Nora nesten hver dag i minst 1 time på telefonen. Vi har veldig lik tankegang, og da er det greit å snakke med henne istedenfor å prøve og finne svarene selv. Hver gang det skjer noe som helst, spesielt på guttefronten, så ringer vi hverandre med en gang. Det er mange ganger vi har ringt hverandre midt på natten bare for å snakke. Gud som jeg elsker å ha slike venninder!7. Jeg er sinnsykt sær når det kommer til pizza. Altså pizza er virkelig min favorittrett nr.1 i hele verden. Men da skal det kun være kylling og grønnsaker på den. Syns biff, kjøttdeig, kebabkjøtt, skinke, pepperoni, osv er så nasty å ha på en pizza. Hvem i svarte kom på at det var en god idè å ha pepperoni på en pizza liksom? Nei det blir bare helt feil for meg! Min absolutt favorittpizza i hele verden er Jonas B. Gundersen sin "Louis P. Pastapizza". Ah, den er et lite stykke himmel ♥

 

8. Jeg hater å lese bøker. Har til dags dato enda ikke lest en eneste bok. Har prøvd å kjøpe meg forskjellige spennende bøker: Fifty shades, jeg er Zlatan, evig søndag, osv. Men jeg klarer aldri å komme meg lengre enn 50-70 sider innover i boka. Syns det er så sinnsykt bortkastet tid å lese bøker hvor jeg ikke direkte lærer noe. Jeg kan godt sitte å lese i historie bøker på fritiden min, men vanlige bøker er no go! 

 

9. Rett før jeg begynte i 10. klasse tok jeg piercing i underleppa. Det ble egentlig veldig spontant, og siden jeg ikke fikk lov av foreldrene mine til å ta det, fikk jeg en venninde til å gjøre det for meg. Vi stakk på apoteket og kjøpte en kanylenål og satt oss i skolegården for å ta piercingen. Husker jeg holdt en kompis i handa, og er faktisk litt usikker på hvem av oss som fikk mest vondt. For gud jeg klemte hardt handa hans når venninden min kjørte nålen igjennom leppa mi og satt inn piercingen. Auuu. 


//Hahah, tidenes eldste bilder av meg. Skikkelig drittunge!

10. Jeg har aldri prøvd noe som helst narkotiske stoffer (ser ikke på melanotan som narkotika, siden man ikke blir rusa på det). Selv om jeg har vært i miljøer i Hokksund der røyking av hasj er helt normalt, og folk popper piller i helgene, har det aldri vært noe for meg. Jeg er så sinnsykt imot det, og hadde aldri klart å hatt nærme venner/kjæreste som hadde brukt stoff. Jeg har hatt venner som virkelig har ødelagt livet sitt med å bruke narkotika, og det er helt grusomt å stå på sidelinja og se på at det skjer. Så derfor har jeg alltid vært veldig bevisst på at jeg vil holde meg helt unna narkotika.

14 ting du kanskje ikke vet om meg

1. Jeg er venstrehendt

2. Mellomnavnet mitt er Marie

3. Jeg har alltid store pupiller. Noe som har gjort at jeg har fått litt kleine narkotika spørsmål av tidligere. Men til informasjon for alle: jeg har aldri prøvd narkotika og har ingen planer om det heller. Det bare ser sånn ut på øynene mine. Haha!

4. Jeg klarer aldri å være stille. Her snakker vi konstant munndiare! 

5. Jeg blir nesten aldri flau. De eneste som klarer å gjøre meg flau er vel foreldrene mine, hvis jeg tar med en gutt hjem. Har vært en del episoder hvor pappa virkelig har driti meg ut forran andre. Men er det ikke sånn alle foreldre er? Please si at jeg ikke er den eneste!


 

6. Jeg har ikke søkt på noe skoler som jeg kan begynne på til høsten. Skal ha et friår hvor jeg blogger og reiser masse! Blir sykt deilig å gjøre akkurat det jeg vil.

7. Min største svakhet er sjokolade. Jeg kunne fint klart meg uten smågodt, brus og potetgull i flere måneder. Men sjokolade klarer jeg aldri å si nei til! 

8. Jeg hater å se filmer/serier som er tekstet. Begynner å telle ordene og sånt. Skikkelig irriterende! 

9. Jeg hører på fest musikk hele tiden. Mulig det er grunnen til at jeg alltid er så gira?

 

10. Jeg er faktisk fornøyd med hvordan jeg selv ser ut. Selvfølgelig er det ting jeg ikke alltid har likt. Men de har jeg lært å like. Det værste jeg kan tenke meg er å ikke være fornøyd med seg selv. Å være usikker på seg selv er ikke noe morsomt. Love yourself for who you are ♥


11. Favorittartistene mine er: Lana Del Rey, Skrillex og Jeffree Star.

12. Jeg elsker blå øyne. Blir skikkelig fascinert av de som har det. Er så fint når gutter har mørkt hår og blå øyne!

13. Jeg kan growle (vet ikke om det skrives helt sånn). Regner med de fleste av dere ikke vet hva det er. Men det er den mørke skrikingen de gjør i heavy metal. Var det en god forklaring? Video HER for de som ikke skjønte helt. Haha, hvem skulle trodd at lille søte meg kunne growle?

14. Jeg har fotografisk hukommelse. Så når jeg skal ha prøver på skolen så leser jeg igjennom stoffet. Og på selve prøven husker jeg bildet av hva det stod i boken, så da "leser" jeg det fra bildet jeg husker bare da. Sykt kjekt å ha egentlig!

 

Noe du ikke visste fra før?

Gjennom tidende!

Det er ofte dere spør meg om hvordan jeg så ut når jeg var yngre. Så derfor skal jeg vise dere litt bilder fra 8.klasse og oppover. Må nok si at jeg alltid har vært veldig jentete. Men om det har blitt bedre eller værre gjennom tidende er uvisst. Har i alle fall blitt flinkere med jenteting! Hehe

8. klasse 

Her hadde jeg nettopp begynt på ungdomsskolen. Følte meg som en skikkelig stor og voksen jente, siden jeg tross alt var ferdig med barneskolen. Jeg ble veldig bertete i 8. klasse. Jeg gikk og sa ting som "oh mye gaaaad" og "ewwww", til alt og alle. Mitt største idol på denne tiden husker jeg at var Paris Hilton. Her hadde jeg også hunden min Rikke. En søt og gammel Shih Tzu. 

10. klasse

Dette var slutten av ungdomsskolen. 10. klasse var fylt med mye rart. Altfor mye sminke; brunkrem og mascara spesielt. Husker vi var en jentegjeng på 6-7 stk, der flere av oss brukte altfor mye brunkrem. "Vandrende brunkrem flaske" var noe av det vi selv kalte oss. Haha. Spesielle sminkevaner på den tiden. Bortsett fra sminken husker jeg ikke så veldig mye fra 10.klasse. Bortsett fra at jeg skjerpet meg veldig på skolen, og ble faktisk ganske flink! 

1. Videregående

Endelig var jeg ferdig med ungdomsskolen, når stod videregående for tur. Jeg begynte på restaurant og matfag. Her fikk jeg mange nye og gode venner. Jeg begynte også som modell på videregående.

Jeg ble også veldig avhengig av solarium. Det ser dere sikkert på bildene under. Hvis jeg får hudkreft noengang, vet jeg hvilken periode i livet jeg skylde på i alle fall. Hehe. Jeg hadde også fått meg 2 forskjellige jobber. Første jobben var telefonselger, også ble jeg ferskvareassistent. Dette var også året jeg begynte å blogge whoop whoop!


2. Videregående

Her hadde jeg begynt på Kokk og servitør. Jeg hadde blitt veldig flink på skolen. Gikk ut derfra med 4,9 i snitt (må skryte litt da, hehe). Farget også håret mitt svart og satt i extensions utover året. Og solariums avhengigheten begynte endelig å dabbe av. Her begynte jeg endelig å "finne meg selv" også.  Når det kom til interesser og og venner, samt utseende. Eller.. ?

 

Forandret meg litt gjennom tidende?

Fun facts om meg

- Jeg er brutalt ærlig. Hvis en venninde spør meg om en kjole ser bra ut på henne, og den ikke gjør det. Forteller jeg henne heller sannheten istedenfor å juge og si "den var såå fin på deg assa". Syns lyving er så sinnsykt falskt. Uansett om det er en hvit løgn eller ikke. Lyving er aldri greit - uansett.

 

- Jeg elsker å trene kun i undertøy. Pleier kun å gjøre det når jeg er alene hjemme, på rommet mitt. Litt kleint å stå kun i undertøyet på treningsstudio. Men det er så sinnsykt deilig og frigjørende å trene selv. Elsker det!

 

- Når jeg har skikkelig dårlige dager, og føler at alt suger. Pleier jeg å se filmer på youtube med dokumentarer av folk med lidelser. Da får jeg plutselig opp øynene og skjønner at livet mitt ikke er så ille allikevel. Og at jeg burde være takknemlig for at jeg er såpass frisk som jeg er. - Jeg fikler alltid med håret mitt.
Tror det er en av de mest irriterende vanene jeg har. Får alltid høre det av andre også. Haha. Men det er sykt tidsfordriv, også er håret mitt så sykt bløtt og godt å kjenne på. Så da blir det fort til at det sitter å fikler med det.

 

- Jeg er sykt rotete. Jeg har alltid ønsket å være skikkelig ryddig. Men klarer det aldri! Enten så ser soverommet mitt ut som et eneste kaos, eller så gjør klesrommet mitt det. En av rommene pleier alltid å se helt kaotisk ut. De av dere som har sett romvideoen jeg la ut nå nylig la sikkert merke til alle boksene i hyllene mine. Jeg er nødt til å ha alt helt sortert og i orden, hvis ikke blir det enda mer kaos. 

 

- Jeg takler ikke å ta bussen. Spesielt ikke de bussene som kjører mellom Hokksund og Drammen. Gamle, ekle og støvete busser. Er så vidt man får puste. Blir også sykt kvalm av å ta de. Har faktisk kastet opp flere ganger når jeg har gått av bussen. Er ikke for ingenting at moren min er så snill at hun låner bort bilen sin til meg. 

Bilde fra jeg var 7 år

Så gjennom barnealbummet mitt, og fant igjen mye bilder! Dere har jo spurt meg sikkert 100 ganger om jeg kan vise bilde fra jeg var liten. Så derfor skal jeg vise dere et bilde fra jeg var 7 år. Bildet er fra jeg var i bryllupet til tanten og onkelen min. Syns jeg har forandret meg sykt mye siden det. Men man ser jo veldig fort at det er meg! Hva syns dere? Fun facts om meg

 

- Når jeg ikke har på meg extensions føler jeg meg ikke som meg selv. Føler meg helt naken og stygg uten. Skikkelig rart egentlig. Men har brukt extensions i 4-5 år så er så vant med det.


- Jeg finnes ikke romantisk. Hvis jeg skal på date med en gutt hater jeg å dra på veldig stive restauranter. Syns det blir så sykt kleint, og ikke minst klisje. Den beste daten er egentlig å se på film hjemme hos han eller hos meg, og spise pizza. Hater også hvis gutten lager mat til meg. Kleeeeint. Vet jeg er rar på dette punktet.


- Jeg er sykt egen når det kommer til bloggen. Jeg hater at andre skal ta bilder av meg. Spesielt hvis det er venner som ikke aner hvordan de skal ta bilder. Derfor pleier jeg alltid å bruke stativ og fjernkontroll til å ta bilder selv. I tillegg liker jeg ikke å være avhengig av andre mennesker når det kommer til blogging.

- Jeg blir aldri nærvøs forran opptredener. Mitt største publikum har vært på 15'000 mennesker når jeg gikk catwalk. Så det å stå forran en klasse å ha fremføring er aldri noe problem.


- Jeg elsker å høre på metall/rock når jeg skal konsentrere meg. Da snakker vi artister som: Avenged Sevenfold, Miss May I, Marilyn Manson (har vært fan av han siden 6. klasse), Bullet for mye valentine, Disturbed, osv. Ikke akkurat den musikken man forventer at en jente som meg hører på. Men er venn med en del metalheads så blir sikkert litt smittet av de også.


- Jeg  klarer bare å holde soverommet eller klesrommet ryddig av gangen. Aldri begge. Sykt irriterende egentlig.


- Jeg har angst for mange ting. Men de værste er hår og lukt. Det har faktisk skjedd at jeg har gått ut av køer hvis noen som lukter vondt har stilt seg bak meg. Hår er greit å ha på hodet og øyebryn/vipper. Men that's it. Det gjelder for gutta også. Det værste jeg vet er hvis en gutt står i bar over og legger armen rundt meg, også har han hår under arma. Da får jeg helt panikk. 


- Før jeg fikk kyssesyken for et år siden, var jeg sykt hyper hele tiden. Fikk til og med beskjed av rådgiver om at jeg måtte sove mindre før jeg skulle på skolen. Så jeg ikke skulle være så hyper.
 

- Jeg elsker transer. Ikke sånn seksuelt. Men jeg blir så fascinert av utseendet dems. Jeffree Star er min absolutte favoritt. Han er så utrolig vakker! Chris Crocker var også transvesitt tidligere, og husker jeg det var sånn jeg ble fan av han. Det er forresten musikken til Chris Crocker jeg har på introen til videoene mine; "You don't kiss the way I kiss, You don't rock the way I rock, You sure don't fuck the way I fuck.." låter sangen. I tillegg elsker jeg Gregory Gorgeous. Han er vakker han! Har vist bilde av han til venner, og de har faktisk trodd det var en dame. 


Jeffree Star _ Gregory Gorgeous 


- Helt siden jeg var liten har jeg hatet å bo på landet. Å bo på bygda i Hokksund har aldri vært så gøy for meg. Rett og slett fordi jeg er en by jente. Allerede fra jeg var 5-6 år spurte jeg mamma om vi kunne flytte til Oslo. Når jeg først får flyttet ordentlig til byen kommer jeg nok aldri til å flytte tilbake til bygda. Spesielt ikke Hokksund.  Drømmen er å bo i London, New York eller Milano. Hvis jeg skal bo i Norge blir det nok Oslo (Frogner eller Maja). 
 

- Jeg hater å være for sen til ting. Det værste jeg vet er når andre må vente på meg. Da føler jeg meg som verdens frekkeste. Kommer heller 5 minutter for tidlig, enn presist. 


- Jeg trives bedre med gutter enn jenter. Rett og slett fordi jeg har veldig guttehumor, og jenter kan være litt "stive" noen ganger. I tillegg slipper man drama og bitching med gutter. Det er et stort pluss.

 

Noe du ikke visste fra før?

For ett år siden..

For ett år siden raknet hele verden for meg. Alle drømmene mine ble knust. På den tiden her i fjor bodde jeg på Høvik i Bærum. Hadde endelig funnet meg en egen leilighet, og var klar for stå på egne bein. Jeg hadde også fått jobb som kokkelærling på Strand, som skulle være en av norges beste steder for kokkelærlinger. Jeg hadde lenge drømt om å komme meg langt vekk fra Hokksund, og inn mot Oslo. 

Men det er ikke alltid at ting går som det skal. Jeg var sikker på at jeg kom til å elske jobben min på Strand. Når man jobber som kokk må droppe alt det sosiale, fordi man alltid jobber da andre har fri. Hvis man skal være kokk må man faktisk elske det man jobber med, for det er hele livet ditt. Men etter mange harde og sene vakter, begynte jeg å hate jobben min mer og mer. Jeg mistet helt lysten til å lage mat. Jeg hatet det. Til den dag i dag hater jeg fortsatt å lage mat. Lysten til å lage mat ble definitivt ødelagt. Lærlingertiden min ble absolutt ikke som jeg trodde den skulle bli. 

Det eneste sosiale jeg fikk vært med på var å feste. Da dro jeg som regel kjapt hjemom etter jeg var ferdig med senvakt, og rett på byen. Kjente at kroppen min ikke tålte mer. Jeg ble mer og mer syk. Klarte såvidt å stå oppreist på jobben. Hver gang jeg kom hjem fra jobb var jeg helt utkjørt. Slik pågikk det i et par måneder. Jeg fikk også en telefon fra moren min mens jeg var på jobb at bestefaren min hadde dødd. Det var helt forferdelig å miste han. Husker jeg knakk helt sammen i begravelsen hans. Har ikke skrevet noe om det på bloggen før nå, fordi det har gjort så altfor vondt å snakke om det.
Jeg fant også ut at det var mye mugg i leiligheten jeg bodde i. Taket på badet var fullt av mugg, veggen i gangen var full av mugg og alle vinduskarmene var fulle av mugg. De som jeg leide leiligheten av hadde malt rett før jeg flyttet inn. Så jeg vet ikke om det hadde vært problemer med mugg der før, men jeg antar det. Jeg merket at jeg ble mer og mer dårlig ettersom det kom mer mugg. Jeg prøvde å vaske det vekk, slik at jeg ikke skulle ble så syk av det. Men det var umulig.

En kveld ringte mamma meg, og det sa stopp. Hun visste ikke om noe av det som hadde foregått i livet mitt før da. Men jeg fortalte henne alt. Hun hjalp meg å komme meg ut fra leligheten og vekk fra jobben. Er så utrolig glad for at moren min støttet meg så mye på den tiden. Det trengte jeg virkelig.

Jeg hadde vært hos legen for å sjekke om det var muggen som gjorde meg syk. Jeg fikk svar fra legen i midten av november at jeg hadde hatt kyssesyken og muggen gjorde det enda værre. Er virkelig ikke rart at jeg var dårlig da. De neste 3-4 månedene klarte jeg ikke å jobbe eller gjøre noe. Kroppen min var så ødelagt etter at jeg hadde jobbet og festet mens jeg var syk. Til den dag i dag er jeg fortsatt ikke helt frisk igjen. Men det går mye bedre nå. Jeg går på skole (og elsker det), jeg bor hjemme med folk jeg er glad i, er med gode venner igjen og jeg har en blogg med verdens søteste lesere. 

 

Det går bra med meg nå.

 

Det ble et litt langt og veldig personlig innlegg nå. Men følte at jeg endelig var klar for å si hva som skjedde for et år siden. 

8. Funfacts om meg

1. Da jeg var liten fjernet jeg mandlene mine på Kongsberg sykehus. Legene klarte kun å fjerne en og en halv mandel, så jeg ble kjørt med ambulanse til Drammen sykehus. Var sykt nær på å dø. Til den dag i dag nekter jeg å være på Kongsberg sykehus. De som opererte meg må ha vært sykt inkompetente, som nesten drepte meg. 

2. Da jeg gikk i 4. og 5. klasse gikk jeg på adventistskole. Det er en privatskole som ligger i Mjøndalen. Rosendal heter den. Veldig koselig skole. Men ble altfor kristen for meg.

3. Jeg har sær humor. Type; guttehumor som man ikke forventer at en jente har.

4. Når jeg har under 1000 kr på bankkortet får jeg helt panikk. Klarer ikke å være blakk.

5. Jeg har angst for hår. Det værste jeg vet om på gutter er hårete brystkasser, ape-hårete bein, hår under armer og hår der nede. Nasty shit. 

6. Jeg hisser meg sykt fort opp i trafikken. Klikker helt hvis folk kjører sykt sakte eller ikke bruker blinklys. Jeg er den type bilist som er den kjappeste til å gi fingern og tute på andre. Haha!

7. Jeg ser alltid det positive i alt. "Always look at the bright side of life" er favoritt uttrykket mitt. Følger det virkelig til punkt og prikke. 

8. Jeg fins ikke nysgjerrig. Jeg klarer aldri å få med meg om folk har fått seg kjærester eller andre ting. Jeg er virkelig ikke den som prøver å tvinge personlige ting ut av andre. Hvis folk vil fortelle meg ting, så kan de det. Men jeg kommer ikke til å sitte å grave etter ting. 

 

 OBS: Husk å melde deg på konkurransen der du kan vinne en elektrisk tannbørste. Trekker ut en vinner i morgen! Gjør det HER

Bilder av meg fra da jeg var 13 år.

Mange dere har ofte spørt meg om jeg kan legge ut bilder fra da jeg var yngre. Så nå skal jeg vise dere noen bilder fra da jeg gikk i 8. klasse og kun var 13 år gammel.  På den tiden elsket jeg alt som var rosa. Paris Hilton var mitt store forbilde. Og jeg var fortsatt bestevenn med Pia, som jeg hadde vært bestevenn med siden jeg gikk i barnehagen. Uheldigvis vokste vi fra hverandre litt senere i ungdomstiden, så vi er ikke så mye sammen nå lenger. Brukte veldig lite sminke når jeg gikk i 8.klasse. Men var helt avhengig av maskara, uten den var det verdenskrise! 

Kan med trygghet si at jeg har forandret meg utrolig mye. Eller hva syns dere?10 kjappe

1. Hva er det første du gjør om morgenen?
Sjekker alt på mobilen; mailen, instagram, blogg, twitter, facebook. Kjekt å bruke for å våkne!

2. Hva spiser du helst til frokost?
Det er veldig opp og ned. Men helst vil jeg spise pizza til frokost hver dag. Men det går jo ikke. Pleier å ende opp med det mest oppfinnsomme; brødskive med brunost.  

3. Hvilke ting går du aldri noe sted uten?
Iphonen min, nøkler, lommebok, leppestift (må jo se bra ut!).  4. Hvor ser du deg selv om ti år?
Om 10 år har jeg barn, hund og mann. Neida. Det ville vært kjedelig! Har ikke lyst på barn når jeg er 29. Men det jeg håper på er at jeg jobber som journalist eller redaktør for et stort moteblad. Enten bor jeg i Oslo eller New York. 

5. Drømmejobb?
Av det som kan skje er min største drøm er å kunne leve av blogging. Vil også bli motejournalist. Hvis jeg skulle velge blandt alle jobber i hele verden måtte det nok bli en jobb som gikk ut på å feste med kjendiser og skrive om det. Hadde opplevd mye bra da!

6. Om du kunne møtt hvilken som helst person i hele verden, hvem? Og hva ville dere gjort?
Lady Gaga. Elsker henne høyt! Hadde vært gøy å se hvordan hun er i virkeligheten. 

7. Om du kunne vært hvor som helst i hele verden akkurat nå, hvor?
Maldivene kanskje? Ser sykt fint ut der. Paradis! Eller så har jeg veldig lyst til å dra til Italia og New York. 

8. Hva er det siste du handlet?
Av det jeg kan huske er det siste jeg shoppet det fra turen på Buskerud Storsenter. Da jeg kjøpte blandt annet det på bildet under.

 

9. Fortell noe om deg selv som ikke så mange vet. 
Jeg er veldig åpen når det kommer til alder. Om gutten jeg dater er 15 eller 32 spiller ingen rolle for meg. Oppførselen er det som betyr noe. 

10. Hva mener du utgjør en god blogg?
Design og gode bilder er viktig for meg.  Det er også viktig at bloggeren skriver så ting blir morsomme og viktige. 

 

10 fakta om meg

- Jeg er venstrehendt.

- Jeg har en stor pigmentflekk på halsen. Den syns som regel best når jeg er ordentlig brun.

- Jeg er minimalist. Liker ikke å ha farger på rommet mitt. Svart-hvitt-grått er "fargene" det går i. Desto mindre hjemmekoselig der er, jo bedre. 

- Jeg liker best å ta bilder til bloggen selv. Når jeg tar antrekksbilder tar jeg de alltid selv med selvutløseren. Er veldig pirkete på det jeg gjør, og da liker jeg ikke å plage andre med min perfeksjonisme.

- Favorittfargene mine er svart, hvit og rosa.

- Jeg elsker Jeffree Star. Han er en amerikansk transe som synger. Elsker stilen og musikken hans. 

- Jeg hater klissete romantiske filmer. 

- Toppen av kleinhet er hvis en gutt kommer i dress og med roser på første date. Da blir det ikke noe andre date for å si det sånn.

- Jeg er elendig på å twitre. Jeg kan komme på mange geniale statuser, men gidder ikke gå inn på twitter for å skrive de. Det eneste jeg bruker twitter til er å legge ut link når jeg har skrevet nytt inlegg. 

- Jeg føler meg ikke som meg selv uten extensions. Sånn går det når man har brukt det siden 10.klasse..

10 ting du ikke vet om meg

1. Jeg har konstant "barbie-feets". Når jeg går rundt hjemme (uten sko selvfølgelig) går jeg alltid på tå. Det er ikke fordi jeg er lav eller noe. Men har gått så mye på høye hæler at jeg har blitt så vandt til å gå sånn. Samme er når jeg poserer. Klarer aldri å stå rett opp og ned. Men det kommer jo mye fra modell opplæringen da. 

2. Jeg regner alltid ut at jeg sover i 8 timer. Uansett når jeg legger meg. Er veldig nøye på å få akkurat 8 timers søvn hver natt. Med mindre jeg er nødt til å stå opp tidligere på grunn av jobb da, selvfølgelig.

3. Jeg hører alltid på awolnation med sangen sail når jeg skal sove.

4. På rommet mitt har jeg ca 30 vannflasker. Drikker ekstremt mye vann hver dag, så da har jeg alltid vann i flaske i nærheten. 

5. Jeg er venstrehendt6. Jeg syns det å være gravid er sykt ekkelt. Det at man faktisk går med ett menneske inne i seg i 9 måneder er helt bisarrt å tenke på. Også det å føde ungen er enda eklere. Hadde jeg kunnet velge ville jeg heller gitt litt DNA fra meg og avlet opp ett barn gjennom en maskin eller noe. 

7. Jeg ser heller action filmer fremfor romantiske klissefilmer.

8. Jeg liker bedre å snakke engelsk enn norsk.

9. Jeg er helt avhengig av parfyme. Jeg må bruke det hver dag. Elsker å lukte godt! Får helt panikk hvis jeg har glemt å ta på parfyme.

10. Jeg snakker og legger veldig godt merke til øyefargen til ett menneske. Var ikke klar over at jeg gjorde det før en venn fortalte meg det. Hehe!

 

Love Stina <3


Husk at du kan følge meg på bloglovin HER. Da blir jeg utrolig glad! ♥
 

10 TING DU IKKE VET OM MEG1. Jeg bruker selvutløser 98 % av gangene jeg tar bilder av meg selv, til bloggen. Kunne selvfølgelig spurt mamma eller venner om de kan gjøre det for meg. Men jeg er altfor kresen og sær til å la noen gjøre det for meg. Jeg er veldig bestemt på hvordan jeg vil ha det. 

 

2. Favorittbladene mine er Streetstyle og Costume. Elsker at det er et eget blad som kun handler om blogging. Digger å lese når de intervjuer bloggere. Costume elsker jeg fordi de skriver så bra om mote. De blander liksom ikke inn noe slankekurer eller kjærlighetsfortellinger i bladet. 

 

3. Favorittprogrammet mitt er The Big Bang Theory. Elsker humoren og skuespillerne! Har sett alle episodene som er blitt laget til nå. Så nå gleder jeg meg som et barn til det kommer ut flere episoder! 

 

4. Jeg har oversizede pupiller. Det ser nesten ut som jeg er full eller dopet (selv om jeg ikke er det!). Har blitt spurt av mange tidligere kollegaer om jeg har røyket weed før jobb. Kleint.

 

5. Jeg er ekstremt utålmodig! Det værste jeg vet er når jeg sender melding til noen, og de bruker 2 timer før de svarer. 

 

6. Jeg er Chris Crocker fan! Husker dere "leave Britney alone" videoen? Det var en homofil gutt som lagde den videoen. Han har utrolig mye geniale videoer på Youtube! Elsker at han ikke er redd for å drite seg ut. Han har også lagd noen sanger som "Mind in the gutter" og "Freak of nature", som jeg har helt dilla på!

 

7. Jeg Hater Når Folk Skriver Sånn Her. Stor Bokstav I Starten Av Hvert Ord! Det Er Jo Umulig Å Lese Det! 

 

8. Jeg tror på Karma. Jeg er ikke kristen, buddhist, muslim eller noe sånt. Det eneste jeg tror på er Karma. Men jeg tror ikke på det på samme måte som hinduene. Jeg tror at hvis jeg gjøre noe slemt mot andre, slår det tilbake på meg. Og omvendt. Hvis noen gjør noe mot meg som ikke er så snilt, gidder jeg som regel ikke gjøre noe tilbake mot de. Jeg vet at universet jevner opp igjen, så de får tilbake med samme mynt. Rart ikke sant?

 

9. Jeg leser alle kommentarer jeg får på bloggen. Grunnen til at jeg har på sånn "godkjenn kommentar" innstilling er sånn at jeg får lest alle kommentarer på bloggen. Blir like glad hver gang jeg får en ny og koselig kommentar fra dere! Og jeg svarer dere alltid hvis dere har spørsmål. 

 

10. Jeg skriver kun om det overfladiske i livet mitt på bloggen. Jeg skriver så å si aldri hva jeg føler. Eller om jeg er på date med en gutt. Eller krangler med en venninde. Ting som er veldig personlige forteller jeg heller til vennindene mine. 

 

 


♥ Fikk du vite noe nytt?

 

Love Stina <3

Om meg

Hei! Jeg heter Stina Marie Bakken, og er 24 år. Jeg har drevet denne bloggen i 7 år, og har de siste par årene holdt på med blogging på fulltid. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min, mote, trening, kosthold, sminke og jentetips. Jeg legger også ut videoer veldig ofte på min youtubekanal, som jeg også poster her på bloggen. Jeg bor i Sandefjord sammen med min kjæreste og samboer Per Fredrik (PelleK). Vi kjøpte hus og flyttet sammen 1 juni 2016. 

Følg meg gjerne på sosiale medier for å få med deg når jeg har lagt ut nye innlegg!

Facebook  -  Instagram @stinablogg  -  Snapchat: stinablogg  -  YouTube  -  Bloglovin - blogg.no venn

HVA HAR JEG GJORT I LIVET?

En ting som jeg syns er morsomt, er det å sitte ned og tenke over alt du har gjort i livet. Skrive en liten liste over alle de tingene du har gjort, som gjør deg til den du er i dag. Både morsomme og stolte øyeblikk her i livet. Og flaue øyeblikk jeg ikke er like stolt av.. Her er min liste:

- Jeg har vært med i hotel cæsar

- Jeg har drukket hjemmebrent

- Jeg har vært med i en modellkonkurranse som het "The Norwegian Beauty"

- Jeg har spist chicken nuggets på Mc Donalds klokken 03:30 på morgenen 

- Jeg har kommet til kvartfinalen i frøken Norge

- Jeg har både snust og røyket fast, men heldigvis sluttet. 

- Jeg har jobbet som telefonselger

- Jeg har vært med på god kveld norge fordi jeg var på photoshoot med en fra Big Brother

-  Jeg har bodd i bærum

- Jeg har vunnet buskerud mesterskap for kokker på 2 VGS og fått 3 plass på fylkesmesteskapet. 

- Jeg har danset på en strippestang på en bar i Rhodos (jeg strippet heldigvis ikke)

- Jeg har konfirmert meg borgerlig

- Jeg har gått catwalk forran 15'000 mennesker i Oslo

- Jeg har konkurrert med faren til min forrige bestevenninde om hvem som var flinkest i spillet; bubble shooter. Etter det jeg husker, vant jeg

- Jeg har både iphone og ipad, men nekter å gå over til mac

- Jeg har gått ut av kokk og servitør som den eneste jenta i mitt kull, som fikk 5 i gym

- Jeg har vært black metal satanist. Thank god det er over!

- Jeg har vært på klassisk intimkonsert på Aker Brygge

 - Jeg har spilt elgitar. Fikk det til jul av foreldrene mine. Ville gjøre karriere av det. Spilte 5 ganger på den før jeg solgte den videre. Great achievement!

 

 

♥ Hva har du gjort i livet?

 

Love Stina <3

Kontakt

Det finnes finnes flere måter du kan kontakte meg på. Dersom du er en leser og lurer på noe, anbefaler jeg deg å spørre i kommentarfeltet. Så kan jeg svare deg så godt som mulig der.

Hvis du ønsker å inngå samarbeid kan du sende en mail til: stina_blogg@hotmail.com

 

Du kan også følge meg på forskjellige plattformer:

YouTube

Facebook

Bloglovin

Instagram (@stinablogg)

Snapchat: stinablogg

Legg meg til som venn på blogg.no, HER

 

Vil du sende post til meg? 
Send til: 
Stina Bakken
Pb1532
3206 Sandefjord