Sunn pizza på 5 minutter!

Vet dere hva jeg har fått dilla på å lage? Speltlompepizza! Omg, de siste dagene har jeg spist det nesten hver dag, og det er ikke uten grunn. Det er veldig raskt å lage, enkelt, sunt og proteinrikt også er det dødsgodt!

Jeg pleide å spise dette så utrolig ofte før, og nå skjønner jeg virkelig hvorfor. Dette er også en veldig billig rett å lage, så om du skal bli student i høst er dette retten for deg! 

På min speltlompepizza bruker jeg tomatpuré som saus, deretter tar jeg på to skriver med kyllingskinke (kutter de opp) på hver lompe, topper med revet mozzarella og et haug med små tomater jeg har kuttet opp. Speltlompepizzaene setter jeg bare inn i ovnen i 4-5 minutter på cirka 200 grader, og voilá; dødsgod middag på superkort tid! 

Prøv det ut selv, og del gjerne din favoritt topping i kommentarfeltet. Elsker å høre hva dere liker å ha på speltlompepizzaene deres!

18 kommentarer

Siste innlegg