hits

Sunn versjon av skagensalat!

I gr fikk jeg skikkelig cravings p skagenrre. Det er noe som jeg har spist p restauranter, og faktisk lagd p restaurant s utrolig mange ganger. Det er skikkelig sommermat og passer perfekt som lunsj / middag, og er perfekt servere om du fr gjester.

I den originale oppskriften er det ganske mye fetende meieriprodukter og lyst brd, s det er ikke srlig sunt. Derfor jeg har byttet ut creme fraiche som har 335 kcal per 100 gram, med mager kesam som kun har 66 kcal per 100 g, og som ogs har et mye hyere innhold av proteiner. Jeg har ogs redusert hvor mye majones som blir brukt. S denne oppskriften er perfekt om du vil kose deg, samtidig som du vil vre sunn og f i deg proteiner.

Det du trenger er:

(til en porsjon)

🌿100 gram rensede reker (250gram nr skallet er p)

🌿 3-4 ss mager kesam

🌿 1 ts mager majones

🌿 1/3 rdlk

🌿 Sitron

🌿 Salt og pepper

🌿 1 ss finhakket dill

🌿1 ss finhakket gresslk

🌿1-2 brdskiver med grovt brd

Gjr dette:

Skrell rekene

Bland alle ingrediensene i en bolle (unntatt brdet)

Rist brdet

Server skagenrren enten opp brdet eller ved siden av. Alt ettersom hva du liker best 😃
 

 

Hper det smaker! 

4 kommentarer

Det s godt ut! M prves

Kan man bruke noe annet en reker. Det s veldig hodt ut men liker ikke reker

Skriv en ny kommentar