hits

8 Triks for et mer organisert liv

20.04.2017 - 20:09 6 kommentarer

// annonselink

Å leve et organisert og ryddig liv er viktig for mange ting. Har du orden i tingene dine stresser du mindre, og du glemmer ikke viktige avtaler. Man å få alle ting helt organisert kan noen ganger være vanskelig. Her er noen tips på veien!

 

⭐️ Kalender. Hold oversikt over alle avtaler, møter og ting du må gjøre i en kalender. På iPhone har de en helt fantastisk kalender, som også kobler seg sammen med alle apple ting man har. Selv er jeg helt avhengig av det! 

⭐️ Ryddig hjem. A clean home, is a happy home er en quote som er veldig riktig. Har du det ryddig og rent hjemme, føler man automatisk at man har ting mer organisert og på stell her i livet. 

⭐️ Gå igjennom skap og skuffer og kast / gi bort alt du faktisk ikke bruker. Vi sparer på altfor mye ting vi faktisk ikke bruker. 

⭐️ Kast gammel sminke som har blitt dårlig. Maskaraer og foundations du har hatt lenge er smart å ta en liten luktetest på. Lukter det ikke friskt og nytt, men heller litt rart, er det best å kaste det. Det kan også være smart å gå igjennom alle de gamle impulskjøpene med sminke, og kaste det du faktisk aldri bruker. Hvor mange ganger har du brukt glitter eyeliner liksom?

-  Toppen min finner du HER

⭐️ Tøm alle vesker. Legg inn en tampong / bind i alle innerlommer, og fjern alle gamle ting. Vipps så finner du igjen leppestiften du har lett etter de siste 3 månedene og en hundrelapp. 

⭐️ Organiser telefonen din. Legg alt i mapper og gjør det oversiktlig. Har du en haug med apper kan det fort bli kaotisk og vanskelig å finne frem, om du ikke har alt i orden.⭐️ Rens opp pc'en / mac'en. Legg alle bilder i mapper, slett ting du ikke trenger, og rydd opp. En ryddig pc gjør at du får jobbet mye fortere og bedre med det. 

⭐️ Ødelagte ting. Enten fiks det, eller kast det. Har du hatt et toastjern som har manglet ledning i 5 år, er det på tide å innse at du aldri kommer til å fikse det.

Har du et organisert og ryddig liv?

6 kommentarer

Marit

20.04.2017 kl.20:59

Jeg har ingen sjans! Jeg er en kontrollfreak som har mistet kontrollen, haha!

20.04.2017 kl.21:16

Jeg hadde faktisk tenkt å spørre om du hadde noen tips til organisering haha;-)

Camilla Heindorf

21.04.2017 kl.00:04

Ikke helt,men har tenkt å bli bedre.

21.04.2017 kl.02:13

Hei. I et innlegg under skrev du tidligere at du hadde lite B12, hva viser blodprøvene dine, i hvilke referanseområde?

magemassasje

21.04.2017 kl.18:35

Dette trenger jeg, men det var ikke alt her som jeg kan bruke :)

21.04.2017 kl.18:49

Når kommer Snapchat Q&A du snakka om i dag?

Skriv en ny kommentar