hits

Etter 6 r er gleden endelig tilbake

Turen til Kbenhavn har virkelig inspirert meg i matveien. Vi har spist s utrolig mye spennende gourmet mat, og jeg kjenner at den gamle matgleden har kommet tilbake. Det er noe jeg aldri trodde at kom til skje, etter at jeg fikk matlaging s til de grader oppe i halsen da jeg var kokkelrling.

Etter den perioden da jeg var 18 r, har jeg lenge hatet det lage mat. Men den har gradvis kommet tilbake. N kjenner jeg at jeg fr lyst til faktisk bruke god tid p kjkkenet til lage skikkelig mat. Ofte bruker jeg bare 20 min p en middag, og da blir det som regel ganske bra. Men fremover har jeg lyst til virkelig eksperimentere p kjkkenet og bli skikkelig flink til lage middager og desserter. 

P lrdag var Per Fredrik og jeg p en helt fantastisk restaurant, der vi fikk s god mat! All maten var s spennende, og forseggjort, og man kunne smake s mye forskjellig i hver rett. 





Noe som var litt ekstra gy var at vi kunne se rett inn p kjkkenet nr vi spiste. Er ikke s mange steder som har den lsningen, men jeg digget det!





N skal jeg rydde ut av kofferten og shine opp her hjemme. Aner ikke hvordan jeg fr det til, men det blir helt kaotisk hver gang jeg kommer hjem fra reise. Per Fredrik er alltid ferdig med rydde ut av bagen sin p snn 5 minutter. Jeg derimot.. Der tar det hundre r. Hahaha!

8 kommentarer

Jeg elsker og lage mat, dersom jeg har tid vel og merke. Jeg hadde aldri kunne jobbet som kokk og flt at jeg hadde mttet stresset med og lage perfekt mat. Det hadde aldri gtt. Derimot koser jeg meg p kjkkenet nr jeg fr jobbe i egent tempo. Jeg laget helstekt lammelr av norsk villsau med bakte rotgrnnsaker, soppstuing og fltegratinerte poteter som tilbehr. Og jammiii det ble godt!

Det er ikke alltid like lett ha motivasjon til lage middag :)

Der sliter jeg for si det snn, men har begynt se litt i kokebker og sette opp middagsmeny for uken, det gjr det faktisk litt lettere :)

Har du vrt kokkelrning?

Anonym: Ja :) Jobbet som kokkelrling i 3 mneder p en gourmet restaurant, etter at jeg var ferdig med kokkelinja p vgs :)

Kjekt med gode matopplevelser! Merker selv at motivasjonen ikke alltid strekker til nr det kommer til matlaging.

Jeg har et sprsml til deg. Jeg har ftt beskjed om ta B12 spryte en gang i uken fremover. Har forsttt det slik at den skal inn i setemuskelen. Synes huske at du har nevnt at du har tatt samme spryte og lurte derfor p om du synes det gjr vondt? N er jeg i grunnen vant til spryter og sykehus da jeg har en kronisk sykdom, men synes det er greit vre forberedt p hva jeg har i vente.

nsker deg en fin dag <3 :)

Hva er gourmet restaurant?

Skriv en ny kommentar