hits

Se hvem som ble med p video!

I dag har Victoria vært hos meg, og vi har filmet inn 3 videoer til youtube kanalen min. Siden hun aldri har vært med å filmet inn noe før, var jeg veldig spent på hvordan hun skulle klare seg. Og hun klarte seg veldig bra syns jeg! Makan til jente som klarer å være seg selv forran kameraet, etter så lite erfaring, skal du se lenge etter!

Så dette ble veldig morsomme videoer! I tillegg er jo Victoria veldig morsom å være med uansett, og vi gjør alltid så mye morsomt sammen, så det syns godt på kameraet. Hehe!

Har allerede redigert den første, og den ble sykt morsom. Nå kan dere virkelig glede dere! Er ikke helt sikker på når jeg kommer til å publisere videoene, men det blir nok ikke helt enda. Har et par andre videoer som skal legges ut først. Men da har dere noe å glede dere til i alle fall. Hehe! 


 

Akkurat hvorfor vi begynte å stuke med håret vårt kan man spørre noen andre om. For det vet jeg ikke selv engang. Haha! Nå skal jeg begynne å redigere de to andre videoene, så vi får blogges (eller skrives, lol) mer senere!

17 kommentarer

S fin blogg du har:)

OMG, hvor har du kjpt den toppen Stina?? <3

sabina: Husker ikke :/

Stina jeg er s imponert! Jeg synes du er et fantastisk forbildet😀 Du har s mye selvtillit og er s stolt over deg selv. Dette er en veldig bra ting. Min kropp syntes ikke jeg var s fin, men du har lrt meg at man m vre stolt over seg selv!! Tusen takk❤️ Stopp aldri vre stolt av deg selv.

Margrete: Tusen takk! Veldig hyggelig hre :-D

s bra innlegg , gleder meg til de kommer ut , Ha en super fin kveld videre ste deg :)

Elise Haug: Wiiii :-D Ha en fin kveld du og!

Elsker deg stina♥

Ser ut som dere

hadde det kjempe

morsomt,som jeg s

p bildet.

Elsker deg stina♥

Har tenkt litt og

jeg vil kansje bli

blogger selv♡

Hvor er blusen din fra? Utrolig fin!!

Anonym: husker ikke :/

Hei Stina!

Jeg syntes du har en kjempe fin blogg og virker som en utrolig st og sunn ung jente.

Bloggen din er kul stikke innom.

Men hvorfor bruker du s mange engelske ord? Assa du er jo s norsk det gr ann bli. Men p video bloggene dine s snakker du som en wannebe utelening. Tillegg s banner du utrolig mye. Det er ikke svrt sjarmerende nr en jente spytter ut s mye fle ord.

Gleder meg kjempemye til videoene kommer ut!

du er forbilde mitt!

Oi, hun venninna var sykt pen!! b a b e

Hvor er toppen til Victoria ifra?? :))

Skriv en ny kommentar