hits
9 kommentarer

Bra video stina.Du er mitt største forbilde,Jeg vil bli som deg,en blogger,

irriterer meg sykt at jeg må opp til overskriften for å kunne komme meg inn på kommentarfeltet og ikke bare gjøre som på alle andre bloggere hvor du trykker der det står "ingen/1/2/osv kommentarer" osv

Hei Stina😛

En av tingene som har gjort dette året perfekt er at jeg fant DEG!!! Haha, og det er jeg veldig glad for! Du gjorde slik at jeg har bestemt meg for å kutte ut brus, godteri og fast food!(etter midnatt på nyttårsaften.)

#jeg digger deg.

#jeg vil bli som deg.

Klem Kristine❤️❤️❤️

Hei jeg er stor fan av bloggen din.😘

Jeg vet det kan være en litt utfordrende for deg for jeg leste jo på Dagbladet at du jobber 10-12 timer med bloggen og videoene dine men tror du du kan prøve og ha som nyttårsforsett eller noe at du kan ha ikke bare et innlegg per dag men kanskje to i'm just saying.

Men bloggen din er uansett bra

Love Your blogg❤️

Du er faktisk veldig fin i mørkeblått! Digger bloggen! Godt nyttår❤️

Hei Stina.

Du sier i videoen at når du var nesten 19 år så tok du silikon, kunne du tenke deg og skrive noe rundt dette? Jeg har ikke tidligere fått med meg dette, er en jente på 25 år som lenge har tenkt det selv men vil høre andres erfaringer og slikt.

Victoria: Den delen var en video der jeg fortalte 2 løgner og 1 sannhet og ba folk gjette hva som var sant. At jeg har tatt silikon er ikke sant :-)

Åja.. Jeg henger med igrunn :P Men ihvertfall takk for svar, du ser bra ut! Stå på videre <3

Skriv en ny kommentar