Den perfekte høstsuppen!

Den siste uken har høstværet virkelig kommet til Oslo. Når det er grått og kaldt ute, er det få ting som er mer deilig enn å sette seg under et pledd forran tv’en, med en bolle med varm og god suppe til middag. Personlig har jeg blitt en skikkelig suppe-person. Det er så enkelt å lage suppe, i tillegg kan man lage en ekstra stor porsjon og oppbevare i en boks i kjøleskapet, så har man til middag flere dager. Bor du alene eller er student, er det et smart tips for å spare både tid og penger! 

Den siste uken har jeg fått helt dilla på grønnsakssuppe. Det er så godt, og så enkelt! Anbefaler dere virkelig å teste ut denne suppen, spesielt når det er dårlig vær ute!

Dette trenger du:
( ca 4 porsjoner)

– 2 gulrøtter

– 3 medium poteter

– 1/2 purre

– 5 skinnfrie kjøttpølser

– 1/2 sellerirot

– 1 liter vann

– 2 grønnsaksbuljongterninger

 

Dette gjør du:

1. Skjær opp alle grønnsakene og pølsene i små terninger. 

2. Kok opp en liter vann og ha begge buljongterningene oppi.
Når buljongterningene har løst seg opp, slenger du oppi grønnsakene og pølsene.

3. La det koke i 15 minutter

 

– Server, og nyt! –

 

24 kommentarer

Siste innlegg