hits

Video: Hvorfor 30 dager uten sukker?

10.01.2015 - 16:23 15 kommentarer

Etter at jeg la ut videoen "Sannheten om maten du spiser" på onsdag, har det kommet så ekstremt mange kommentarer. Veldig mange positive, og noen negative. Siden det har blitt mye misforståelser har jeg laget en video der jeg forklarer litt nærmere hva jeg mente, og hva challengen gikk ut på!

15 kommentarer

Kine

10.01.2015 kl.16:38

det tror ikke det er det er at du gikk så hard ut som irriterer folk. Jeg trur heller det var måten du fremstilte det på... Du virket veldig selvsiker samtidig som man kunne se at du egentlig ikke hadde så mye peiling, hvertfall når du bruke ord som: tvgreier - eller var hvertfall noe lignende. Egentlig så ble hele videoen din veldig fjollete..

I tilegg fremstilte du det som om ingen andre i verden skjønner problemene, bortsett fra deg. Du virker nesten litt hysterisk til at folk ikke forsto alvåret. Men altså, det er vell egentlig almenkunnskap når det gjelder dette med godteri med masse farger på - at det er for å skape positive tanker. Det er noe de fleste vet, men på deg virket det som om ingen viste det. Jeg vet det, men jeg fortsetter å spise godteri, og det er mitt valg! ;)

Tonje Pettersen

10.01.2015 kl.16:42

Du fikk det mye bedre frem nå :)

Stella

10.01.2015 kl.17:02

Bra video!

Hvor får man tak i de Quest Barene du liker? Hvilke smaker er best? Hva koster de?

annebe

10.01.2015 kl.17:17

Forsto hva du mente i den forrige også jeg Stina...men lurt å oppklare når noen ikke helt hadde fått med seg budskapet ditt :) :) Ha en fin kveld :)

Karoe

10.01.2015 kl.17:25

Syntes du fikk frem budskapet mye bedre i denne videoen. Prøver å slutte å spise godteri i ukedagene, vet ikke helt om jeg klarer 30 dager uten noe, men skal i alle fall prøve å ikke spise noe utenom på lørdager fremover :)

Kristina B.

10.01.2015 kl.17:30

Veldig mye bra her altså, men personlig, så er alle disse "godestoppene" ..... jeg blir faktisk så frustrert, for jeg mener at man får ikke et sunnere syn på det, ved å kutte det helt ut, det skaper heller et mer anstregt forhold til det å kose seg. Men som du sier, å kutte ned på søtsakene er kjempebra, det er jeg for, men stopp i så og så mange dager/uker/måneder, det er jeg helt i mot!

Haley B

10.01.2015 kl.18:49

Ble oppklart nå - vertfall for meg. Tror nok mange bare ble litt forvirret av den forje videoen, men at man har godt av å kutte ut godteri er ikke tull! Slenger meg lett på den utfordringen, så nå gleder jeg meg til mandag! Har spist så utrolig mye forskjellig av snop og kaker i hele julen så jeg merker at søtsuget er vanvittig sterkt nå, og jeg nermest MÅ ha noe å småspise på - som er kjempeskummelt. Motiverende å kunne komme seg ut av søtsuget sammen med noen, så er gøy at du lager til noe slikt :)

Lillian Maria

10.01.2015 kl.18:52

Du gikk ikke for hardt ut spør du meg. Vi trangsynte og etterdiltere nordmenn trenger å høre virkeligheten!! Har allerede startet en challenge med typen min og til nå har det gått strålende! Jeg også tenkte å skrive om denne prosessen fremover. :) Lykke til med ditt sukkerstopp. Hos meg er det 0 sukker og det fungerer helt fint! Mind over body!!!!

Camilla

10.01.2015 kl.21:50

Du inspirerer meg, og det er dessverre slik at jeg veldig lett blir fysen eller snavlen på noe søtt, som ofte er godteri... Takket være dine oppskrifter og tips finner jeg bedre utveier enn å lete etter åpne kjekspakker eller åpne pakker med sjokolade. Jeg lager meg heller en skål med eple og kanel eller lager meg en smoothie. Takk for gode tips, råd og oppskrifter! Legg gjerne ut fler :D

Cassandra Lysgård

10.01.2015 kl.22:10

Bra video, synes du er flink til å forklare deg jeg. :)

Mary

10.01.2015 kl.23:34

Bra video!!

Jeg skal prøve å være med på 30dagerutensukker

Alexandra

11.01.2015 kl.00:21

HElt enig med deg! Det er mye bedre å kjøpe noe sunnt og godt enn å kjøpe godteri for det er jo ikke bra å spise mye sukker, og det er litt bortkasta penger når man kjøper godteri for noe av det er overprisa!! Og dette kommer fra en 12 åring.

Jeg spiser ikke noe godteri!

Har gått inn på alle pc'ne og stemmt på deg det ble sånn 7 stemmer :)

Marthe Sophie

11.01.2015 kl.12:19

Utrolig bra at du la ut den videoen Stina, nå fikk jeg tilbake inspirasjonen fra deg og ble faktisk litt motivert og slenger meg med på utfordringen! Likte måten du forklarte det bedre på i denne videoen, stå på jente

Elsker bloggen din og det du skriver

Karoline Marie

17.01.2015 kl.13:56

Jeg missforsto den forige videoen da du snakket om matindustrien osv, men nå har jeg virkelig forstått for hva du mente med at man skal kutte ned litt på sukkertet. Jeg er selvfølgelig med på 30DagerUtenSukkerUtfordring, så jeg har bestemt meg for at jeg bare skal få spise godteri og drikke litt brus kunn på lørdagene. Den første uka gikk faktisk veldig bra!

Jeg føler meg bedre nå som jeg kan klare å kutte ned på sukkeret =)

Silje Sletten

18.01.2015 kl.16:24

Har du lest boken "Blood Never Lies" av Ted Aloisio?

Vil virkelig anbefale den til både deg og andre her på bloggen, da forstår man hvorfor du sier hva du sier på første videoen OG den forklarer det veldig enkelt og greit;)

Skriv en ny kommentar