Tacosalat med en vri

Helt siden jeg flyttet inn i bokollektiv har jeg fått helt dilla på å spise salater. Det er så godt, enkelt, sunt og raskt. Jeg pleier alltid å lage litt ekstra pasta og kylling som jeg har i zip-lock poser i kjøleskapet. Så jeg kan lage en kjapp salat når jeg er sulten. De siste dagene har jeg fått helt dilla på en salat jeg fant på for noen dager siden. Tacosalat, med en liten vri. 

Det jeg bruker i salaten er:

(Salaten er til 1 porsjon)

– 1 kyllingfilet

– 1/2 avocado

– 1-2 små never ukokt fullkornspasta

– 1-2 ss mais

– 1/2 paprika

– Litt agurk

– 1-2 ss mager kesam

– 2 ss tacosaus

– Tacokrydder

Sånn gjør jeg:

– Renskjær kyllingfileten og del den opp i biter. Stek bitene i stekepanne og dryss tacopulver over. Brun kyllingen på sterk varme, og skru ned varmen og gjennomstek kyllingen.

– Kok pasta som anvist på pakningen

– Kutt opp grønnsaker. (Mais, agurk og paprika kan du gjerne kutte opp litt ekstra av og legge i en zip-lock pose i kjøleskapet).

– Ha alle grønnsakene, kyllingen, pastaen og sausene på en tallerken, og vips så har du en god frokost eller lunsj!

30 kommentarer

Siste innlegg