hits

Silkemyke legger i sommer

Hei dere! I dag vil jeg tipse dere om hvordan dere kan få silkemyke og glatte legger i sommer. På sommeren er det et stor must for meg å ha helt glatte legger hele tiden. Da blir det til at jeg ofte til at jeg barberer leggene minst hver 2. dag. Men med vanlige barberhøvler blir leggene mine ofte veldig tørre. 

Men det slipper jeg når jeg bruker Intuition Naturals barberhøvel. Den er verdens første alt i ett system. Her får man hudpleie og barbering i ett. Barberbladet er omgitt av en hudpleieenhet som skummer når det kommer i kontakt med vann. Så man slipper å bruke barberskum osv. Hudpleieenheten inneholder 100 prosent Aloe Vera og E-Vitamin. Som hindrer uttørking og etterlater huden glatt og silkemyk. 

Håndtaket er veldig deilig å holde i, og på grunn av hudpleieenheten kjennes det ikke ut som man barberer leggene. Den første gangen jeg prøvde høvelen trodde jeg ikke den barberte, siden det var så mykt og godt. Men det gjorde den, for leggene mine var helt glatte etterpå! 

Når man skal barbere leggene er det viktig at man gjør det rett før man skal gå ut av dusjen. Da er hårene på leggene myke og klare for barbering. Da trenger du ikke bruke like mye kraft på barberhøvelen, og barberingen går lett som en lek! PS: Aldri barber tørr hud. Det vil bare gjøre huden sår og enda tørrere. 

Når jeg barberer leggene mine pleier jeg alltid å barbere mot hårenes retning. Da får jeg tettest mulig resultat. Jeg eksfolierer også hele kroppen min jevnlig, så det ikke blir inngrodde hår på leggene fra barberingen. 

Kan absolutt anbefale denne barberhøvelen til alle dere jenter der ute som vil være freshe på leggene i sommer. Nå kan du få en gratis prøvepakke med en høvel og to ekstra barberblader. Det eneste du betaler for er frakten på 39,- kr. Gå inn HER for å bestille prøvepakken i dag! (Man forplikter seg ikke til noe når man bestiller prøvepakken). 

annonse

29 kommentarer

Kan du legge ut linken til den nettsiden der man kan bestille prøvepakken?

Elsker bloggen din foresten! <3

Hvor jeg kan bestille denne barberhøvelen? :)

Syns den høvelen er kjempegod, med unntak av når det kun er bitte litt igjen av "såpen" da er det tid for å bytte ut hehe. Men tenkte bare å si at man blir jo abonnent på produktet og får til sendt nye høvler om du ikke avbestiller innen 2 uker. Ellers kjempebra skrevet og forklart! :-)

Har denne typen selv, og er veldig fornøyd ! Kommer ikke til å bytte!

Får man fler i posten når man bestiller en? Altså at man plutselig får mange regninger?

Den har jeg faktisk prøvd, å den fungerer kjempebra! :)

Marte: Link ligger i innlegget :-)

Barberhøvler er herk!

Barberhøvler er herk!

Er det slik at den er bedre enn "shai" - barberhøvel? For jeg sliter med tørre ben osv. Kutter meg dessverre lett :( Er lei av å prøve nye ting hele tiden i tillegg :P Bruker du den alle steder du barberer eller bare bena?

Kan være jeg ikke ser godt nok, men ser ingen link? Kunne du skrevet den så den kommer tydeligere fram? :)

Finner ikke linken..

Kan du legge til link til siden? :) ligger ikke i innlegget, viss ikke jeg tar heeelt feil

Kan bruke den under armene og på bikinilinjen også? :)

Finner ikke linken

Meg: Den ligger rett over det siste bildet :-)

Sigrid: Ligger tydelig i innlegget. Rett over siste bildet :-)

Marthe: Den ligger rett over det siste bildet i innlegget. Der det står HER :-)

Helene: Trykk der det står HER i uthevet tekst nederst i innlegget :-)

Anonym: Den ligger nederst i innlegget, i uthevet tekst :-)

Elsker bloggen din!!!! <3 kanj du lage en video eller et innlegg med tips til sunn sommer snack? <3

Har brukt denne høvelen i noen år nå, og kommer aldri til å gå over til noe annet. Huden blir silkemyk rett etter barbering, og det uten bodyloting :-) Love it!

Linken vises ikke i Mozilla Firefox, måtte gå inn på Internett Explorer for å få opp HER/linken. ..

Marthe: Hmm, så rart! Har google chrome og den vises her :-S

Hvordan eksfolierer du leggene ? og hva slags produkter bruker du til å gjøre det med? :)

Har google chrome, finner ingen link. Kan du ligge ut tydligere?

Meg: Så rart. Har lagt ut der jeg har skrevet det i uthvevet skrift til og med.. Det er rett over det siste bildet. Det tar litt tid å laste inn når du først har trykket på linken. Så kanskje det er derfor?

Hei hvor lang tid tar det før den kommer i posten?

Stina: Husker ikke helt :)

Hei! Jeg har bestilt prøvepakken og fått den, men jeg vet ikke hvordan jeg skal kontakte dem og avsutte abonnomentet. Kan du hjelpe meg? :-)

Skriv en ny kommentar