hits

SLETTING AV INNLEGG

21.12.2011 - 20:53 14 kommentarer

Siden jeg tydeligvis har tråkket på noen tær da jeg skrev innlegget "Hvor langt skal nordmenn bøye seg for muslimer?" har jeg nå slettet innlegget. Det var utrolig mange som misforsto innlegget mitt totalt. Mens mange også var enige med meg. 

Siden det var mange som mente jeg satt alle muslimer i en bås. De muslimene jeg prøvde å peke ut (som mange ikke forsto) er alle de som vil ødelegge hvordan Norge er. De som kommer til Norge uten å ville integrere seg, voldtar kvinner, ikke vil lære seg norsk, gjør Oslo utrygt, jobber svart, osv. Jeg personlig har absolutt ikke noe imot muslimer, så lenge de oppfører seg bra og følger norske lover. Jeg har selv flere muslimske venner og har ikke noe imot at de er muslimer. 

 

Love Stina <3

14 kommentarer

nzh

21.12.2011 kl.21:02

Tusen takk for venneforespørsel. Setter virkelig pris på det! (:

Jeg er helt enig i dine synspunkter. Så lenge de jobber lovlig og oppfører seg bra går det greit. Men jeg synes selv at de som blir dømt i retten kan heller sendes tilbake til landet sitt. Halvparten av norske fengsler er jo fylt opp av ikke norske folk..

Vegard

21.12.2011 kl.21:21

Tror ikke det var mange som forstod innlegget ditt. Kanskje om du hadde formulert deg mye tydeligere...Ikke rart den ble oppfattet negativ, måten du skrev den på kunne..

elbo97

21.12.2011 kl.21:35

Takk for venneforespørsel! kjempe fin blogg! enig idet du skrev der..

MajaLindA

21.12.2011 kl.21:35

Det er litt lurt hvis mange misforstår og slette det ja

Timmi

21.12.2011 kl.21:43

Kan du svar mæ på mail? :)

STINA BLOGG

21.12.2011 kl.21:53

Timmi:Skal svare nå :)

Eskil

21.12.2011 kl.22:20

Nei! Jeg har ikke lest innlegget, men uansett; å slette det er ingen god løsning overhode! Antar du er for å ytre deg fritt, og hva innlegget inneholdt er uavhengig i den sammenhengen. Du ytret (antar jeg) det du ville ytre der og da. Derfor skulle du latt innlegget stå som det var og heller ført på en notis, dersom du følte for det etter at det fikk oppmerksomhet.

Jeg anberfaler, om du vil stå opp for ytringsfrihet, legg det opp igjen og la folk få reagere. Post nytt innlegg som oppfølger, men la innlegget få stå.

/frustrert for feighet ifbm. fremming av frihet (fffifmfaf) :)

Eskil

STINA BLOGG

21.12.2011 kl.22:21

Eskil:Gadd ikke la det stå der når så mange følte seg tråkket på.

Katrine

21.12.2011 kl.23:17

Det er jo selvfølgelig opp til deg om du sletter, men det at noen føler seg tråkket på? Jeg antar at det da er muslimer som føler seg tråkket på?

Det er her hele problemet ligger mener jeg! De føler seg krenket og tråkket på for den minste ytring som er litt i mot deres tanker. Skal vi også begynne slik hver gang muslimer krenker oss? De kommer til Norge, men mange snakker bare dritt om landet osv.

Hvis noen skal være krenket og "tråkket på", så tror jeg det skal være nordmenn. Vi må tåle dritten fra de vi prøver å hjelpe.

Thea-Margrethe

21.12.2011 kl.23:36

Syns det er trist at du måtte slette innlegget da dette er et viktig tema. Det finnes to typer muslimer (i mine øyne og veldig generalisert):

- de som oppfører seg dårlig, bryter norsk lov og ikke integrerer seg.

- de som oppfører seg bra og holder norsk lov og integreres.

Du snakket selvfølgelig om den FØRSTE typen. At det skal være så ufattelig vanskelig å forstå forskjellen?!

Syns også det er trist at vi norske blir stemplet som rasister bare vi nevner ordene "muslimer" og "farlig" eller andre negative ord. ERREMULIG.

Jeg feks har ikke noe imot muslimer som rase - jeg er INGEN rasist. Men jeg har noe imot hvordan mange av de oppfører seg. Det er OPPFØRSELEN jeg hater, ikke at de er muslimer. Er det SÅ vanskelig å forstå den forskjellen også?!

Merker jeg får mark i rævva av sånne folk.

Jeg klikker seriøst snart i vinkel på menneskeheten.

Tusen takk for bra innlegg - skulle ønske det fikk stå lenger!

Tina Therese

21.12.2011 kl.23:52

Fikk lest litt av innlegget ditt, Stina. Alle har sine meninger og du har full rett til å si va du mener!

Det om at du føler deg tråkket på av enkelte, går også ut på hvordan holdning du som person har. Som du sier "Jeg har ikke noe i mot muslimer", hvorfor skal du i hver sammenheng mene at du blir tråkket på av dem. Leste en kommentar over "Over halvparten av norske fengsler er fylt med ikke-norske". Det har ikke noe med saken å gjøre? Saken er at, selv om dere ikke har noe i mot muslimer, tror dere hver og en som er fra utlandet er muslim. Det er FEIL!

Jeg skal ikke beskytte noen, men de fleste innvandrere som driver med dårlige hendelser, er faktisk ikke muslimer. Bare fordi de er mørke i huden og har en annen nasjon, betyr ikke det at de er muslimer. Idag er alle mørkhudete mennesker som omgår dårlige handlinger, stemplet som muslimer.

Kan gi deg et annet eksempel som min muslimske venn ga meg engang; "Bare fordi Osama Bin Laden sier at han er muslim, blir han ikke muslim av å kalle seg det. Han dreper flere uskyldige, noe som er forbudt i Islam"

Jeg blir ikke Stina bare av å kalle meg det. Slutt å tro blindt på det du hører. Så stor som du er, kan du lese deg frem til hva du lurer på, enn å spre negativitet (selvom det er ment mot enkelte og ikke "alle")

Mvh :-)

chikis

22.12.2011 kl.00:57

Hei Stina :-) Dette er Chikis - jeg som skrev innlegget som kom på VG.

Må bare klargjøre en liten ting. Innlegget mitt var ikke på noen som helst måte ment som å hakke ned på din mening/ditt blogginnlegg. Innlegget ditt var tilfeldigvis "dråpen som fikk begeret til å renne over." Budskapet i innlegget mitt handler om så mye mer enn nisseluer!:-) Så hvis du har følt deg truffet på noen som helst måte av innlegget, var det ikke det som var meningen. Men se positivt på det hele, du har iallefall fått et skudd i statistikken, hehe!:-)

Hilsen meg.

Amalie

22.12.2011 kl.20:03

Hei Stina! Jeg er 100% norsk, men jeg syntes selv at det innlegget gjorde at du dro alle over en kam. Jeg syntes det er bra at du forsto det. Selvfølgelig kan alle ha sine egne meninger, men personlig syntes jeg at man skal se på de som er sånn mot norge, som DE MENNESKENE, ikke DE MUSLIMENE. Jeg syntes det er bra at du forklarer deg, sånn at flere forstår hva du mente.

Don Johan

22.12.2011 kl.22:30

@Thea Margrethe:

Muslimer har aldri noensinne utgjort noen rase.

Når det er snakk om raser er det et forsøk på å inndele menneskeheten etter biologiske kriterier. Religion har absolutt ingenting med biologi å gjøre, og har dermed heller ingenting med rasisme å gjøre. Rasediskriminering er en form for kollektivistisk diskriminering. Hets av muslimer kan ha et kollektivistisk motiv, men ikke rasistisk. Jeg vil anbefale alle i større grad å stille spørsmålstegn ved den hyppige bruken av begrepet rasisme vi har opplevd en god stund nå. Ikke ta alt som serveres av selverklærte antirasister for god fisk. Deres bruk av begrepet er svært ofte malplassert, og mange av dem virker å ha en litt uærlig målet-helliger-middelet holdning til bruk av begrepet. Vi bør forsøke å begrense kollektivistisk tankegang som kan ha en diskriminerende effekt for enkeltindivider, men vær kritisk til rasismehysteriet som herjer for tiden.

Skriv en ny kommentar