hits

NÅR ER MAN FAKE?

18.11.2011 - 18:21 9 kommentarer

Et ordtak som Lars Petter Granli (gullungene) sa var; It's better to be a fake somebody, then to be a real nobody. Jeg må si at jeg kjenner meg selv igjen i det ordtaket. Alle i verden "faker" seg selv for å bli noe.

 

Jenter sminker seg, farger håret, bruker silikon; både i pupper, rumpe, lepper og andre steder. Jenter (og gutter) tar også solarium, setter på hair extensions, farger øyebrynene, bruker fargelinser, tar ansiktsløft, og mye mer. Dette er kun for å se bra ut. For å bli "kjent" og komme seg lengre opp i den sosiale rangen. Men det er ikke kun utseende som kan være fake.Personligheten til mennesker kan også være fake. Enten at man later som man alltid er glad, og elsker alt og alle. Mens sannheten er stikk motsatt. Man kan også være falsk hvis man går bak andres rygg og lyver. Hva som er falskt når det kommer til personlighet, er veldig vanskelig å sette en pekefinger på.

 

Men tilbake til utseendet. Nå for tiden kan man endre uttalige ting fra topp til tå. Men kan gå fra å se helt forferdelig ut, til at man blir operert frem til en skjønnhet. Mange har sikkert sett TV programmet Bridalplasty. Det programmet går ut på at man skal se bra ut til bryllupet. Jentene som er med i programmet må gjennom mange, smertefulle operasjoner, mens de er med i programmet. 

Det å konkurrere for å få flest operasjoner, for å se best ut i sitt eget bryllup, blir for meg helt feil. Vanlige kvinner begynner plutselig å se store feil på seg selv. Selvbildet blir totalt forandret. Man får lyst til å legge seg under kniven selv, uten egentlig å trenge det. Men hvem får skylden for at kvinner får dårlig selvtillit? Modellene man ser i magasinene, selvfølgelig. For det er jo de som sier at man er nødt til å operere seg penere. NEI! Dette stemmer absolutt ikke. Det er alle disse TV programmene som gjør deg "10 år yngre på 10 dager". De gjør at man tyr til midler, der man blir fake.

Men er det greit å være fake? Er det greit å ha fake pupper, fake rumpe, fake lepper, fake hår, fake negler? Er det greit? Jeg syns det. Jeg syns at man skal velge sitt eget utseende, uansett hva. Om det å ha store pupper gjør de lykkelig her i livet, så er det greit å ta sillikon.
 

Men husk alle sammen. Skal du først gjøre noe fake, gjør det pent. Se på skredd advarslene under. Du vil virkelig ikke se ut som de.  

♥ Men da spør jeg igjen. Hvor mye fake må til før man er fake? 

 

Love Stina <3

9 kommentarer

Ida - Photography

18.11.2011 kl.18:27

oi da, disse menneskene var virkelig operert

Emma og Selma ♥

18.11.2011 kl.19:06

Kjempebra skrevet! (: Jeg syns selv man blir for fake hvis man umulig kan se at det er den samme personen lengre...

camilovestvdandspn

18.11.2011 kl.19:11

Hvorfor opererer de seg så mye?

Det ser ikke bra ut.

Eline

18.11.2011 kl.20:47

uf de så ikke helt bra ut .. sjønner ikke hvorfor folk må fikse på ditten og datten folk er pene som de er!

Amalie <3 Livet På Bygda

18.11.2011 kl.21:10

Utrolig bra skrevet! :-)

Jeg syns man blir fake hvis man plutselig blir det stikk motsatte av deg selv, og bruker så mye sminke og tar så mange operasjoner at de ikke ligner seg selv lengere. Syns selv ikke at det er fint en gang..

justkeepdreaming

18.11.2011 kl.21:58

utrolig bra skrevet! jeg tror når du har blitt hekta på noe, fks silikon, så må du bare ha mer og mer, du får aldri nok liksom :- )

walary

18.11.2011 kl.22:24

Altså, jeg vil gjerne ha en ny katt. Jeg vil ikke si ut som en. Det blir litt i overkant. :P

Sawsen

19.11.2011 kl.19:24

Har ikke de menneskene hørt om Naturlig skjønnhet...

Camilla Larsen

19.11.2011 kl.19:46

Veldig bra skrevet! Helt enig i det du sier ;)

Skriv en ny kommentar